دوشنبه 08 تير 1405 - Mon 29 Jun 2026
  • شوینده‌ها در آستانه گرانی دوباره؟

  • دستگاه‌های متولی به تکالیف خود در حوزه نان عمل نکرده‌اند

  • پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته قوه قضائیه؛ قوّه‌ی قضائیه جایگاهی کم‌نظیر و بلکه بی‌بدیل برای اصلاح روند امور و به حرکت درآوردن سایر بخش‌های نظام دارد

  • خداداد عزیزی پیش از حذف ایران / فیلم

  • حضور رهبر شهید انقلاب در جمع فرماندهان ارتش +فیلم

  • در کلاس عاشقی عباس غوغا میکند/ پناهی

  • قیمت دلار به تومان امروز یکشنبه 7 تیر

  • تبیین ائتلاف‌های جدید منطقه‌ای در واکنش به رژیم / هراس آمریکا از فروپاشی اقتصادی در صورت جنگ با ایران+ عکس

  • تساوی عجیب و پرگل الجزایر و اتریش

  • راهکار طلایی برای تقویت حافظه و تمرکز

  • زنگ خطر تب دنگی به صدا درآمد

  • قیمت طلا 18 عیار امروز یکشنبه7تیر

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز 7 تیر

  • عملیات جست‌وجو و امدادرسانی در ونزوئلای / عکس

  • غواصی در عمق هشت متری بند امیر افغانستان / فیلم

  • رژه ۱۵ هزار وسپاسوار در رم / عکس

  • شیخ‌نشین‌ امارات دوباره در کمین ایران

  • امسال مقصد موکب‌داران عراقی اربعین تغییر کرد

  • باب‌المندب؛ فرصتی به سبک هرمز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 57550
    تاریخ انتشار: 01/خرداد/1396 - 10:34
    فعالیت‌های خرابکارانه

    اطلاعاتی درباره سوءاستفاده سیا از آسیب پذیری

    در حالی که بدافزار واناکرای هنوز مشغول فعالیت‌های خرابکارانه خود است، ویکی لیکس اطلاعاتی درباره سوءاستفاده سیا از آسیب پذیری دیگری در ویندوز منتشر کرده است.

    اطلاعاتی درباره سوءاستفاده سیا از آسیب پذیری

     این آسیب پذیری مربوط به تمامی نسخه های ویندوز است و از این طریق می توان کنترل رایانه های هدف را در اختیار گرفت.

    بدافزاری که از این طریق طراحی شده Athena نام دارد و با استفاده از آن می توان ویندوزهای ایکس پی تا 10 را هدف حمله قرار داد. مهاجمان با استفاده از Athena می توانند بدافزارهای دیگری را نیز به کار بگیرند و به فایل های محلی خاصی دسترسی یابند.

    بدافزار Athena بلافاصله پس از نصب به سرقت اطلاعات هدف می پردازد و کنترل کامل سیستم عامل ویندوز را بر عهده می گیرد و پس از یافتن اطلاعات مورد نظر آنها را به رایانه های سرور خود منتقل می کند. Athena در آگوست سال 2015 ابداع شد و این بدان معناست که سازمان جاسوسی سیا یک ماه بعد از عرضه ویندوز 10 در ماه جلوای توانسته آسیب پذیری را در آن شناسایی کرده و فعالیت های خرابکارانه اش را آغاز کند.

    طراحی این بدافزار با همکاری یک شرکت آمریکایی به نام Siege Technologies صورت گرفته است. Siege Technologies یک شرکت امنیت سایبری توصیف شده که در زمینه ابداع فناوری های جنگ سایبری تهاجمی فعال است.

    Athena به گونه ای طراحی شده که بتواند تمامی سیستم ها و برنامه های ضدویروس را دور زده و آنها را فریب دهد. از این رو ضدویروس های مشهور نمی توانند Athena را شناسایی کنند. هنوز مشخص نیست آیا نصب وصله های به روزرسان مایکروسافت برای ویندوز باعث کاهش حل مشکل یاد شده می شود یا خیر.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما