شنبه 06 تير 1405 - Sat 27 Jun 2026
  • خلیل‌زاده در تیم منتخب دور دوم گروهی + عکس

  • فیلم/ حال و هوای تهران در روز تاسوعا

  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 56786
    تاریخ انتشار: 23/ارديبهشت/1396 - 10:08
    تیم ملی والیبال

    شکست عربستان با آنالیز آنلاین

    پاسور تیم ملی والیبال جوانان ایران گفت: در دیدار با عربستان با آنالیز آنلاین توانستیم حریف را شکست دهیم.

    شکست عربستان با آنالیز آنلاین

    تیم ملی والیبال جوانان ایران در نخستین گام مسابقات والیبال کشورهای اسلامی مقابل عربستان 3 بر صفر به پیروزی رسید

    جواد کریمی بازیکن تیم ملی والیبال پس از پایان بازی اظهار داشت: همیشه بازی نخست دشوار است و برای ما این بازی دشوارتر بود چرا که تا امروز تجربه چنین بازی‌هایی را نداشتیم. عربستان حریف سختی بود اما ما نمایش خوبی داشتیم و توانستیم از این بازی با دست پر بیرون بیاییم.

    وی در پاسخ به این سئوال که به نظر می‌رسید در ست دوم کار گره خورده باشد، گفت: حریف تیم بزرگسالان خود را به مسابقات آورده و طبیعی است که از ما باتجربه‌تر باشد. بعد از بازی در ست نخست انها به نوعی تغییر تاکتیک دادند و شرایط را سخت کردند اما با آنالیز آنلاین که کادر فنی در جریان این ست انجام داد، ورق به سود ما تغییر کرد و توانستیم در این ست هم عقب ماندگی خود را جبران کرده و ست را از حریف بگیریم.

    کریمی یکی از بازیکنان تیم امید است که چند روز پیش در رقابت‌های قهرملنی امیدهای آسیا در اردبیل شرکت کرد و قهرمان شد. از او درباره حضور در دو تورنمنت متوالی پرسیدیم و او پاسخ داد: همانطور که اشاره کردید من تا چند روز پیش در ترکیب امیدها بازی می‌کردم و بلافاصله بعد از این رقابت‌ها به اردوی جوانان برای حضور در بازی‌های کشورهای اسلامی اضافه شدم. از همین رو خیلی با تیم تمرین نکرده‌ام و هنوز خستگی رقابت‌های امیدهای آسیا از تنم خارج نشده اما من سرباز وطن هستم و هر کجا که بگویند با جان و دل برای پرچم کشورم تلاش خواهم کرد.

    کریمی درباره بازی بعدی برابر قطر گفت: بازی نخست قطر برابر الجزایر را ندیدم و هیچ شناختی از این تیم نداریم اما با توجه به شکست در اولین بازی آنها چیزی برای از دست دادن ندارند و با تمام قوا روبروی ما حاضر خواهند شد. قطعا در روزهای آینده بازی این تیم توسط کادر فنی آنالیز شده و روی نقاط ضعف و قوت آنها کار خواهیم کرد تا نتیجه خوبی بگیریم و سریال بردهایمان ادامه پیدا کند.

    بازیکن تیم جوانان ایران در پایان درباره پیش‌بینی‌اش از نتیجه نهایی تیم ملی در این رقابت‌ها گفت: تمام هدف ما این است که در این رقابت‌ها بهترین نتیجه را بگیریم بنابراین تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا بتوانیم نتیجه‌ای را کسب کنیم تا مردم راضی باشند.

    منبع : خبرگزاری فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما