شنبه 25 مهر 1405 - Sat 17 Oct 2026
  • آمریکایی‌ها طلا را برای رحمان کنار گذاشتند

  • قدرت موشکی ایران شما را مجبور کرد، بگویید؛ سلام قربان!

  • ترامپ این بار درباره روسیه امضای خودش را بی‌اعتبار کرد

  • چرا «سواد ساختاری» مهم است؟

  • بازیگر حامی کودتای دی در ترکیب داوران فیلم کوتاه+ عکس

  • چرا یمن می‌تواند گورستان سربازان ترکیه و «پیمان مکه» باشد؟+ عکس

  • کالابرگ سه دهک مشمول شارژ شد

  • ورود عراقچی به بغداد

  • دلقک بازی ادامه دار ترامپ در حین سخنرانی!/ فیلم

  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 55913
    تاریخ انتشار: 13/ارديبهشت/1396 - 15:38
    استراتژیک

    تلاش اتحادیه اروپا در جهت صلح و ثبات پایدار

    رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت بر ضرورت اتخاذ سیاست های مناسب اتحادیه اروپا در جهت صلح و ثبات پایدار در منطقه تاکید کرد.

    تلاش اتحادیه اروپا در جهت صلح و ثبات پایدار

     علی اکبر ولایتی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با آمن دولا معاون وزیر خارجه ایتالیا اظهار داشت: روابط دو کشور را از لحاظ تاریخی و فرهنگی قابل توجه است.

     وی با اشاره‌ به دیدار های مکرر خود با مقامات  ایتالیا گفت: در طول دوره های مختلف و مسولیت های متعددی که داشتم با ایتالیا بیشتر از دیگر کشورهای اروپایی رایزنی داشتم و پیرامون مسایل منطقه ای و بین المللی با یکدیگر تبادل نظر و همکاری های موثری داشته ایم که این امر نشان از نقش مثبت ایتالیا به عنوان یکی از مهم ترین کشورهای اروپایی است.

    ولایتی با بیان اینکه ایران به‌عنوان تاثیر گذارترین کشور در منطقه و بین الملل محسوب می شود، گفت: تبادل اقتصادی و همکاری های سیاسی میان دو کشور بالا است و به نظر می رسد با تحولات موجود این ظرفیت و اشتراکات فراوانی که فی مابین ما هست برای توسعه هرچه بیشتر همکاری ها موثر باشد.

    رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه برخلاف گذشته مسایل منطقه ای، عرصه بین المللی و جامعه جهانی را تحت تاثیر قرار می دهد، گفت: به نظر می رسد که کشورهای اروپایی ضروری است با بررسی دقیق تر و درک منطقی تر از تحولات منطقه ای، ضمن اتخاذ سیاست های مناسب در جهت صلح و ثبات پایدار در منطقه و در نتیجه ایجاد صلح و آرامش جهانی تلاش کند و در این میان ایتالیا نقش مهمی را می تواند در اتحادیه اروپا ایفا کند.

    در ادامه آمن دولا وزیر خارجه ایتالیا با ابراز خرسندی از دیدار خود با رئیس مرکز استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: خوشبختانه ما در حوزه های مختلف اقتصادی به خصوص در بخش دولتی و خصوصی همکاری های بسیار خوبی داشته ایم که این روند روز به روز افزایش پیدا کرده و با امضای توافقات اخیر این موضوع توسعه پیدا کرده است.

    وی به همکاری ایتالیا در اجرای توافقات با ایران در همه زمینه ها تاکید کرد: خوشبختانه نتایج خوبی در این خصوص کسب شده و این همکاری دوجانبه را بسیار مثبت ارزیابی می کنم.

    وی با ابراز خرسندی نسبت به همکاری های ایران و ایتالیا در خصوص مسایل منطقه ای گفت: ما برای هر گونه دریافت نقطه نظرات ایران در پیشبرد اهداف فی مابین آمادگی کامل داریم.

    منبع : خبرگزاری مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما