دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 54811
    تاریخ انتشار: 02/ارديبهشت/1396 - 12:27
    امنیت آلمان

    جاسوسی آلمان از اینترپل و یوروپل

    یک هفته نامه آلمانی با استناد به اسنادی محرمانه از جاسوسی طولانی مدت سازمان اطلاعات امنیت آلمان از پلیس بین الملل (اینترپل) و پلیس اروپا (یوروپل) و پلیس برخی کشورهای دیگر خبر داد.

    جاسوسی آلمان از اینترپل و یوروپل

    هفته نامه اشپیگل با استناد به اسنادی محرمانه ابعاد دیگری از جاسوسی های گسترده سازمان اطلاعات امنیت آلمان از سازمان های بین المللی را فاش کرد.

    بر اساس قوانین آلمان در این کشور کار سازمان های اطلاعاتی و پلیس کاملا از هم تفکیک شده است. به نوشته هفته نامه  اشپیگل ظاهرا این قانون برای سازمان اطلاعات امنیت آلمان اعتبار ندارد و سال های طولانی این سازمان اطلاعاتی در آلمان از دفاتر پلیس بین الملل جاسوسی می کرده است.

    بر اساس گزارش هفته نامه اشپیگل، سازمان اطلاعات امنیت آلمان در کنار مقر اینترپل در شهر لیون فرانسه از سال 2000 و در یک دوره زمانی طولانی مدت همچنین از دفاتر ارتباطی شبکه های پلیس در کشورهای اتریش ، دانمارک، بلژیک، یونان، اسپانیا، ایتالیا و آمریکا نیز جاسوسی می کرده است. در مجموع ده ها شعبه اینترپل از آمریکای لاتین گرفته تا روسیه از اهداف جاسوسی آلمان بوده اند.

    هفته نامه اشپیگل این خبر را با استناد به برخی اسناد محرمانه که آن را مورد ارزیابی قرار داده است منتشر کرده است. بر این اساس سازمان اطلاعات امنیت آلمان از آدرس های ایمیل و شماره های تلفن و فکس محققان این سازمان بین المللی جاسوسی می کرده است.

    مقر مرکزی سازمان اینترپل در حال حاضر در شهر لیون فرانسه است و تا سال 2011 تعداد 190 کشور (بدون احتساب رژیم اشغالگر قدس که عضو این سازمان است) به عضویت این سازمان درآمده‌اند.

    به گزارش هفته نامه اشپیگل، سازمان اطلاعات امنیت آلمان علاوه بر اینترپل همچنین از داده های مقر پلیس اتحادیه اروپا (یوروپل) در لاهه هلند و چندین سازمان پلیس اروپایی نیز جاسوسی می کرده است.

    سازمان اطلاعات امنیت آلمان تا به حال درباره اتهاماتی که در این ارتباط به آن وارد شده است جوابی نداده است. یک سخنگوی این سازمان اعلام کرده است که در این باره تنها به دولت فدرال و کمیته مربوطه در پارلمان این کشور پاسخ می دهد.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما