چهارشنبه 10 تير 1405 - Wed 01 Jul 2026
  • ستاره آلبانیایی استقلال عازم تهران شد؟

  • پول‌های بلوکه‌شده به حساب‌های ایرانی نشسته یا خیر؟

  • آمریکا به دنبال مذاکرات فرسایشی نقض تفاهم‌نامه و تضییع حقوق ایران

  • بقائی:نیازی به مداخله دیگران درتنگه هرمز نیست/ اقدامی بی‌پاسخ نمی‌ماند

  • کربلا میزبان متفاوت‌ترین دسته عزاداری محرم شد +فیلم

  • پاسخی به ادعای جدید نبویان

  • عاشورا در قاب کاشی‌های تکیه / عکس

  • اسکورت خانواده اردک‌ها توسط پلیس ژاپن / فیلم

  • ترکیب احتمالی نروژ و ساحل عاج اعلام شد

  • ترامپ در پی تصاحب پول‌های بلوکه‌شده فلسطین

  • مسیر اصلی مراسم تشییع رهبر شهید در تهران

  • رایزنی اولیانوف و گروسی با محوریت ایران

  • نقش کلیدی اردن در حملات آمریکا به ایران

  • فرزاد جمشیدی مجری تلویزیون درگذشت

  • مولین ،پس از حذف ایران از جام جهانی رقصیدم

  • محدودیت‌های ترافیکی از چه روزی آغاز می‌شود؟

  • نماز بر پیکر رهبر شهید در قم کجا برگزار می‌شود؟

  • وعده استخدام، تله‌ای برای زندانی شدن زنان

  • یک تیم گروهک‌های معاند و تجزیه‌طلب به‌صورت کامل متلاشی شد + عکس

  • مرزهای ایران از امنیت لازم برخوردار است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 53555
    تاریخ انتشار: 22/فروردين/1396 - 19:24
    منابع سوری

    حمله خمپاره‌ای تکفیری‌ها به زینبیه دمشق

    منابع سوری از حرکت ۱۲۰ دستگاه اتوبوس به سمت شهرک‌های کفریا و فوعه در حومه ادلب با هدف تخلیه شماری از مردم مظلوم این مناطق تحت محاصره تکفیری‌ها خبر دادند.

    حمله خمپاره‌ای تکفیری‌ها به زینبیه دمشق

    در راستای آماده شدن برای اجرای توافق مربوط به کفریا-فوعه و الزبدانی و مضایا،‌ ده‌ها دستگاه اتوبوس به سوی این شهرک‌ها حرکت کرده‌اند.

    بر اساس این گزارش، تعداد 120 دستگاه اتوبوس به سمت کفریا و فوعه در حومه شمالی ادلب حرکت کرده‌اند، این شهرک‌ها در محاصره گروه‌های تروریستی تکفیری قرار دارد.

    همچنین حدود 70 دستگاه اتوبوس به مضایا و الزبدانی وارد شده‌اند و احتمال می‌رود که این توافق امشب یا فردا چهارشنبه اجرا شود،‌توافقی که تا کنون به دلیل مانع‌تراشی و کارشکنی مکرر گروه‌های تروریستی تکفیری اجرا نشده است.

    این توافق میان ایران به عنوان نماینده سوریه و قطر به عنوان نماینده گروه‌های تروریستی تکفیری با ضمانت روسیه به دست آمده است که در مقابله تخلیه شماری از مردم مظلوم از کفریا و فوعه، شماری از افراد مسلح به همراه اطرافیانشان از مضایا و الزبدانی در حومه دمشق اخراج خواهند شد.

    ‬به گفته منبع خبری تسنیم در کفریا، کارت‌هایی با نام‌های آن دسته از ساکنان فوعه و کفریا که قرار است در چارچوب توافق از این مناطق تحت محاصره خارج شوند، توزیع شده است.

    خبرنگار تسنیم در دمشق هم از حمله خمپاره‌ای گروه‌های تروریستی تکفیری به منطقه زیبنبه در حومه پایتخت خبر  داد. بر اثر این حمله شماری از شهروندان سوری زخمی شده‌اند، این حمله همزمان با برپایی مراسم جشن سالروز میلاد باسعادت حضرت امیرالمومنین علی(ع) در مرقد مطهر حضرت زینب(س) صورت گرفته است.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما