دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 53386
    تاریخ انتشار: 21/فروردين/1396 - 09:26
    اخبار کوتاه

    ترامپ با السیسی گفت و گوی تلفنی کرد

    رئیس‌جمهوری آمریکا طی تماسی تلفنی با همتای مصری خود، بر تعهد کشورش به ادامه حمایت از مصر در امر مبارزه با تروریسم تأکید کرد.

    ترامپ با السیسی گفت و گوی تلفنی کرد

    به نقل از «الیوم‌السابع»، «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهوری مصر طی گفت‌وگویی تلفنی با همتای آمریکایی خود «دونالد ترامپ» بر ضرورت مبارزه با تروریسم و محاکمه تمامی حامیان مالی و انسانی تروریست‌ها تأکید کرد.

    طبق این گزارش، دونالد ترامپ، عصر یکشنبه با السیسی این تماس تلفنی را برقرار کرد. ترامپ تأکید کرد آمریکا حملات تروریستی روز یکشنبه به کلیساهایی در شهرهای «اسکندریه» و «طنطا» را محکوم می‌کند.

    رئیس‌جمهوری آمریکا در این گفت‌وگو، بر ادامه حمایت واشنگتن از مصر و مردم این کشور در مقابله با این پدیده، که تمامی جهان را تهدید می‌کند، تأکید کرد.

    از سوی دیگر، عبدالفتاح السیسی تأکید کرد که چنین حملات و رویدادهایی اراده ملت مصر را در تداوم جنگ علیه تروریسم تضعیف نمی‌کند.

    وی خاطرنشان کرد که تروریسم و افراط‌گرایی در خنثی کردن تلاش‌های صورت گرفته برای برقراری امنیت، ثبات و توسعه در مصر موفق نمی‌شوند.

    در دو انفجار روز یک‌شنبه؛ یکی در کلیسای مسیحیان قبطی شهر طنطا و دیگری در شهر اسنکدریه، دست‌کم ۴۴ نفر جان خود را از دست دادند و ده‌ها نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند. شامگاه یکشنبه، گروه تروریستی داعش اعلام کرد اعضای آن، این حملات را انجام داده‌اند. رئیس‌جمهوری مصر، ساعتی پس از این انفجارها در یک سخنرانی رسانه‌ای زنده اعلام کرد خواستار برقراری سه ماه وضعیت اضطراری در این کشور می‌شود.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما