شنبه 21 شهريور 1405 - Sat 12 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 53255
    تاریخ انتشار: 20/فروردين/1396 - 15:03
    شمخانی در تماس تلفنی با دبیر شورای امنیت ملی روسیه:

    همکاری راهبردی ایران، سوریه، روسیه و جبهه مقاومت ادامه خواهد یافت

    دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: با توجه به جمع آوری و انهدام سلاح‌های شیمیایی سوریه که در سال‌های گذشته و با ابتکار فدراسیون روسیه و تحت نظارت سازمان ملل صورت پذیرفت به طور قطع حمله شیمیایی در ادلب از سوی طرف ثالث و به منظور ایجاد بهانه برای حمله نظامی به سوریه صورت گرفته است.

     همکاری راهبردی ایران، سوریه، روسیه و جبهه مقاومت ادامه خواهد یافت

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت؛علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی بعدازظهر امروز در تماسی تلفنی با "نیکلای پاتروشف" دبیر شورای امنیت ملی روسیه پیرامون تجاوز موشکی ایالات متحده آمریکا به خاک سوریه با وی گفتگو و تبادل نظر کرد.

    دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در این گفتگو با اشاره به ضرورت تشکیل کمیته مستقل تحقیق بین المللی به منظور روشن نمودن ابعاد حادثه مشکوک شیمیایی در ادلب خاطر نشان ساخت: با توجه به جمع آوری و انهدام سلاحهای شیمیایی سوریه که در سالهای گذشته و با ابتکار فدراسیون روسیه وتحت نظارت سازمان ملل صورت پذیرفت به طور قطع این اقدام از سوی طرف ثالث و به منظور ایجاد بهانه برای حمله نظامی به سوریه صورت گرفته است.

    شمخانی با تاکید بر اثرات ناامن کننده اقدامات تجاوزکارانه و غیر قانونی آمریکا در منطقه اظهار داشت: اقداماتی از این دست ضمن تقویت روحیه عناصر تروریست موجب اخلال درروند مقابله با تروریسم که با همکاری دولت های روسیه، سوریه و ایران و با نظارت سازمان ملل دنبال می شود خواهد شد.

    وی با اشاره به دستاوردهای خیره کننده میدانی و سیاسی ناشی از آزادسازی حلب  وتضعیف و اضمحلال توان نظامی و ظرفیتهای انسانی و روحی تروریست ها و کشورهای حامی آن ها افزود: مسیر مقابله و سرکوب قاطعانه جریان تروریسم با تداوم همکاری راهبردی ایران، سوریه، روسیه و جبهه مقاومت ادامه خواهد یافت.

    "نیکلای پاتروشف" دبیر شورای امنیت ملی روسیه نیز در این گفتگو با محکوم نمودن حمله نظامی آمریکا به سوریه که  تخلف بارز از قوانین بین المللی است اظهار داشت: اقدام آمریکا، تجاوزآشکار به یک کشور مستقل وبرخلاف مواضع اعلامی دستگاه حکومتی آمریکا ،کمک به تروریست ها است.

    وی با بیان سابقه اتهامات نادرست گذشته آمریکا به عراق و ادعای وجود سلاح های کشتار جمعی در این کشور ، فضاسازیهای سیاسی اخیر را نیزاقدامی در مسیر ایجاد اختلال در روند حل بحران سوریه و افزایش فشارها بر دولت قانونی بشار اسد دانست.
     

    منبع : نسیم آنلاین

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما