شنبه 20 تير 1405 - Sat 11 Jul 2026
  • واکنش انفعالی گروسی به تجاوز اخیر آمریکا

  • ایران اعتبار نظامی آمریکا را به چالش کشیده است

  • بازگشایی صحن آزادی، امکان زیارت محل خاکسپاری رهبر شهید فراهم شد

  • حمله به زیرساخت‌ها مقابله‌ به‌ مثل خواهد شد

  • تهران حملات تروریستی در جنوب غرب پاکستان را محکوم کرد

  • دیدار وزرای امور خارجه ایران و اندونزی در مشهد

  • مترو و اتوبوس تهران از شنبه باز هم رایگان است؟

  • هیچ شرایطی اجازه در امور تنگه هرمز به آمریکا داده نخواهد شد

  • عملیات موفق خنثی‌سازی بمب ۲۰۰۰ پوندی در کرج

  • پروازهای فرودگاه مشهد از سر گرفته شد

  • قدردانی محسن رضایی از حضور مردم عراق در تشییع رهبر شهید

  • قاب‌هایی از تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب در مشهد

  • هشدار برای والیبالیست‌های ایران با سقوط در رنکینگ جهانی

  • آمریکا و اسرائیل باعث اتحاد میان اهل سنت و شیعیان شدند!

  • ترامپ جنگ را از سر نمی‌گیرد

  • حمله آمریکا به اسکله پنج‌پله بندرعباس

  • نمودار درختی مرحله حذفی جام جهانی پس از صعود فرانسه

  • پرسپولیس با این مدیریت ضربه می‌خورد

  • ولایت فقیه یعنی بعد از ۴۷سال حکمرانی

  • حمله انتحاری به منزل یک رهبر سیاسی در پاکستان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 52889
    تاریخ انتشار: 16/فروردين/1396 - 17:48
    اخبارکوتاه

    حمله شیمایی به سوریه

    سلاح های شیمایی در نزدیکی شهرادلب سوریه

    حمله شیمایی به سوریه

    این فاجعه دردناک، اولین مورد به کارگیری سلاح شیمیایی در بحران سوریه نبوده و تعامل با آن بر اساس معیارهای چندگانه، تبلیغات جهت‌دار و مبتنی بر قضاوت‌های زودهنگام و استفاده ابزاری برای اتهام‌زنی و تثبیت مواضع و خواسته‌های سیاسی برخی از بازیگران را مانع برخورد ریشه‌ای با این‌گونه فجایع می‌دانیم.

    سخنگوی وزارت امور خارجه هم‌چنین اظهار کرد: با توجه به سابقه نقل و انتقال، ذخیره و به کارگیری سلاح‌های شیمیایی توسط گروه‌های تروریستی در سوریه، جمهوری اسلامی ایران همواره معتقد بوده است با وجود خلع سلاح شیمیایی دولت سوریه با همکاری کامل این دولت و زیر نظر نماینده مشترک OPCW و UN، بی‌توجهی به لزوم خلع سلاح شیمیایی گروه‌های مسلح تروریستی به عنوان یک خلل اساسی در روند خلع سلاح شیمیایی سوریه وجود داشته و جمهوری اسلامی ایران بارها بر نگرانی خود از این امر و تبعات آن تاکید کرده است.

    قاسمی خاطرنشان کرد: یکی از اهداف این رویداد، اختلال در روند سیاسی و برهم زدن آتش بس ایجاد و تحکیم شده در روند آستانه است. جمهوری اسلامی ایران ضمن تاکید بر ضرورت تداوم تلاش‌ها در جهت حل سیاسی بحران سوریه، تاخیر در تفکیک گروه‌های تروریستی از معارضه سیاسی و مقابله جهانی با تروریسم را از عوامل اصلی ادامه بحران سوریه و تکرار فجایع این‌گونه دانسته و توجه و اهتمام نسبت به آن را ضروری می‌داند.

    سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان بزرگ‌ترین قربانی به کارگیری سلاح شیمیایی، ضمن ابراز همدردی و تسلیت به خانواده‌های قربانیان مظلوم فاجعه خان شیخون در ادلب سوریه، آمادگی کشورمان را جهت پذیرش و مداوای مجروحان آن اعلام می‌دارد.

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما