جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • آخرین وداع به مشهد الرضا (ع ) رسید / رهبر محبوب دل های مسلمین جهان همنیشن ضامن آهو شد +فیلم

  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 52881
    تاریخ انتشار: 16/فروردين/1396 - 16:36
    رد فساد ۱۰ هزار میلیاردی

    پرداخت بخشی از پاداش فرهنگیان بازنشسته به‌زودی

    وزیر آموزش و پرورش گفت: از فروردین ماه پرداخت پاداش بازنشستگی فرهنگیان که در سال ۹۵ بازنشست شده اند، آغاز می شود.

    پرداخت بخشی از پاداش فرهنگیان بازنشسته به‌زودی

    دانش آشتیانی امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه مجموع این پاداش بیش از سه هزار میلیارد تومان است، گفت: ما باید ببینیم چقدر از این مبلغ را می‌توانیم تامین کنیم. از فروردین ماه پرداخت بخشی از این پاداش‌ها آغاز می‌شود ولی بعید می‌دانم بتوانیم همه پاداش را پرداخت کنیم.

    وی درباره اظهارات یکی از نمایندگان مجلس درباره میزان 10 هزار میلیارد تومانی تخلفات در صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: تا زمانی که تحقیق و تفحص مجلس کامل نشود نباید عددی گفته شود. من با خود نمایندگان صحبت کردم و آن‌ها هم پذیرفتند که تا زمانی که گزارش نهایی نشده است، اعلام اعداد و ارقام خلاف قانون است. ما عددی را هنوز تائید نمی‌کنیم تا این گزارش نهایی شود. بر اساس اطلاعاتی که ما هم داریم چنین عددی نیست من چنین عددی را ندارم.

    وی گفت: من بارها اعلام کرده‌ام که صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه دو جای مختلف است. اشتباه است بگوییم فسادی در صندوق ذخیره فرهنگیان رخ داده است و بحث این است که وام‌هایی در بانک سرمایه خارج از ضابطه داده شده که نباید داده می‌شد. اکنون هم باید صاحبان وام‌ها آن را برگردانند. این مسئله مربوط به بانک سرمایه است نه صندوق ذخیره فرهنگیان و فقط 46 درصد این وام‌ها مربوط به صندوق ذخیره فرهنگیان است. البته این روال در بانک های دیگر هم بوده است مگر فقط بانک سرمایه وام بدون ضابطه داده است؟ باید بین مسئله بانک سرمایه و صندوق ذخیره فرهنگیان تفکیک قائل شویم.

    وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد:‌ فرهنگیان نگران این مسئله نباشند من به آن‌ها تعهد دادم که از حقوق شان دفاع کنم. اگر یک فرهنگی بخواهد کل سهامش را پس بگیرد ما کل پولش را ظرف یک هفته می‌دهیم. البته توصیه من این است که فرهنگیان این کار را نکنند چون وقتی سهام خود را پس بگیرند ضرر می‌کنند. سرمایه به اندازه کافی در صندوق ذخیره فرهنگیان وجود دارد به طور مثال ما در سه چهار ماه گذشته از همین صندوق 270 میلیارد تومان بابت مطالبات معلمان بازنشسته پرداخت کرده‌ایم.

    منبع : اینسا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما