جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • واکنش انفعالی گروسی به تجاوز اخیر آمریکا

  • ایران اعتبار نظامی آمریکا را به چالش کشیده است

  • بازگشایی صحن آزادی، امکان زیارت محل خاکسپاری رهبر شهید فراهم شد

  • حمله به زیرساخت‌ها مقابله‌ به‌ مثل خواهد شد

  • تهران حملات تروریستی در جنوب غرب پاکستان را محکوم کرد

  • دیدار وزرای امور خارجه ایران و اندونزی در مشهد

  • مترو و اتوبوس تهران از شنبه باز هم رایگان است؟

  • هیچ شرایطی اجازه در امور تنگه هرمز به آمریکا داده نخواهد شد

  • عملیات موفق خنثی‌سازی بمب ۲۰۰۰ پوندی در کرج

  • پروازهای فرودگاه مشهد از سر گرفته شد

  • قدردانی محسن رضایی از حضور مردم عراق در تشییع رهبر شهید

  • قاب‌هایی از تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب در مشهد

  • هشدار برای والیبالیست‌های ایران با سقوط در رنکینگ جهانی

  • آمریکا و اسرائیل باعث اتحاد میان اهل سنت و شیعیان شدند!

  • ترامپ جنگ را از سر نمی‌گیرد

  • حمله آمریکا به اسکله پنج‌پله بندرعباس

  • نمودار درختی مرحله حذفی جام جهانی پس از صعود فرانسه

  • پرسپولیس با این مدیریت ضربه می‌خورد

  • ولایت فقیه یعنی بعد از ۴۷سال حکمرانی

  • حمله انتحاری به منزل یک رهبر سیاسی در پاکستان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 52560
    تاریخ انتشار: 14/فروردين/1396 - 18:35
    قاضی اصولی

    فرمانده پلیس راه خراسان با قرار کفالت آزاد شد

    قاضی اصولی صفار آخرین وضعیت پرونده تصادف زنجیره‌ای در مشهد را تشریح کرد و گفت: فرمانده پلیس راه خراسان رضوی با قرار کفالت آزاد شد.

    فرمانده پلیس راه خراسان با قرار کفالت آزاد شد

    ظهر روز چهارم فروردین سال جاری در محورهای مواصلاتی استان خراسان رضوی 3 تصادف زنجیره‌ای رخ داد که منجر به مصدومیت بیش از 84 نفر و درگذشت یک نفر شد، در این راستا مدیر کل حمل و نقل جاده‌ای و فرمانده پلیس راهور خراسان رضوی برای ارائه توضیحات به دادسرا احضار شدند.
    قاضی اصولی صفار بازپرس شعبه 410 دادسرای مشهد مبنی بر آخرین وضعیت پرونده تصادف زنجیره‌ای در محورهای مواصلاتی مشهد گفت: با توجه به اقاریر متهم ( فرمانده پلیس راه خراسان رضوی)، اظهارات شاهدین عینی، شکایت مصدومان و مجروحان تصادفات و تحقیقات میدانی از محل تصادفات قصور پلیس راه به دلیل عدم اطلاع رسانی  و عدم نصب علائم هشدار دهنده محرز بوده و فرمانده پلیس راه خراسان رضوی پس از احضار به دادسرا و تفهیم اتهام با قرار قانونی کفالت آزاد شد.
    وی در ادامه اظهار داشت: در خصوص مدیرکل راهداری استان خراسان رضوی که متهم دیگر پرونده نیز است تحقیقات قضایی هچنان ادامه داشته و به مجرد تکمیل تحقیقات در اسرع وقت اطلاع رسانی خواهد شد.
    بازپرس شعبه 410 دادسرای مشهد با بیان اینکه مسئولان با در نظر گرفتن حفظ حقوق مردم و وجدان کاری اطلاع رسانی کنند، خاطرنشان کرد: مسئولان نباید از متهم دفاع کرده؛ چراکه این اقدام دخالت در امر قضایی است و جرم محسوب می شود.
     

    منبع : میزان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما