یکشنبه 14 تير 1405 - Sun 05 Jul 2026
  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • کاری نداریم جز تدارک لحظه انتقام بزرگ تو

  • یکی از سران حزب لیکود حزب نتانیاهو را ترک می‌کند

  • هک تلفن نماینده سابق پارلمان اروپا

  • صدور کیفرخواست پرونده رضا پهلوی

  • روایت خبرنگار «سی‌ان‌ان» از وداع مردم ایران با رهبر شهید

  • انتقام الهی از آمریکای تروریست و رژیم نامشروع صهیونیستی

  • سخنرانی ترامپ از پشت شیشه‌های ضدگلوله!

  • قیمت دلار، طلا و سکه امروز شنبه ۱۳ تیر

  • هیچ دلی نیست که دلداده او نباشد

  • تشییع میلیونی پیکر رهبر ایران، نمایش قدرت ایران است

  • بدشانسی مدافع مصر تاریخی شد+ فیلم

  • سه شنبه شهر تهران تعطیل است یا استان تهران؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 51763
    تاریخ انتشار: 29/اسفند/1395 - 17:08
    رژیم صهیونیستی

    جنگ نتانیاهو و وزیر دارایی‌اش بالا گرفت

    نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با زیرپا گذاشتن توافق خود با وزیر دارایی این رژیم و بالاگرفتن اختلاف با وی تهدید کرد که کابینه را منحل خواهد کرد.

    جنگ نتانیاهو و وزیر دارایی‌اش بالا گرفت

    به نقل از جروزالم پست، نخست وزیر رژیم صهیونیستی شنبه شب از توافق هفته گذشته خود با موشه کهلون، وزیر دارایی در زمینه تاسیس رادیو و تلویزیون جدید پا پس کشید و اینگونه کابینه ائتلافی خود را بار دیگر با بحران مواجه کرد. این درحالی بود که رسانه های عبری گزارش کردند بنیامین نتانیاهو تهدید کرده است اگر کهلون با تعطیلی این موسسه پیش از راه اندازی رسمی آن در 30 آوریل موافقت نکند، کابینه را منحل خواهد کرد.

    نتانیاهو در صفحه فیس بوک خود نوشت پس از دیدار روز گذشته خود با کارکنان رادیو تلویزیون اسرائیل از تصمیم خود منصرف شده است. وی ادعا می کند بیکار شدن تعداد زیادی از کارکنان موسسه قبلی دلیل این تصمیم گیری وی بوده است.

    نتانیاهو نظرش را درباره تاسیس رادیو و تلویزیون جدید اسرائیل، پس از یک هفته تنش درون کابینه ائتلافی خود تغییر داد. نخست وزیر اسرائیل از ابتدا با تاسیس سازمان رادیو تلویزیونی جدید اسرائیل که قرار بود جایگزین سازمان قبلی شود و کنترل دولتی کمتری بر آن وجود داشت، مخالف بود.

    برخی از نمایندگان مخالف نتانیاهو، نخست وزیر را متهم می کنند با این کار قصد داشته است افکار عمومی را از تحقیقاتی که درباره وی درجریان است، منحرف کند.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما