دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 51106
    تاریخ انتشار: 22/اسفند/1395 - 11:13
    شبکه تلویزیونی

    موج افشاگری درباره یک شبکه تلویزیونی منحرف

    موجی از افشاگری علیه یک شبکه تلویزیونی ضداخلاقی و حامی بهائیان موسوم به «من و تو»، پشت صحنه این تلویزیون سیاسی را بیشتر آشکارکرد.

    موج افشاگری درباره یک شبکه تلویزیونی منحرف

    موجی از افشاگری علیه یک شبکه تلویزیونی ضداخلاقی و حامی بهائیان موسوم به «من و تو»، پشت صحنه این تلویزیون سیاسی را بیشتر آشکارکرد.

    این شبکه پس از قرارداد همکاری با شبکه ده تلویزیون رژیم صهیونیستی و اخذ توافق با مقامات امنیتی آمریکا، خط مشی سیاسی و ضداسلامی و ضدایرانی خود را برجسته کرد.

    «من و تو» که از گروه‌ها و جریانات تجزیه‌طلب حمایت می‌کند، ابتدا با تابلوی «سرگرمی» قشری از طبقه عوام را به خود جلب کرده بود، اما رفته رفته ماهیت سیاسی خود را عیان کرد و بر حجم و رنگ برنامه‌های ضد اخلاقی‌اش با هدف زدودن ارزشهای اسلامی و ایرانی، افزود.

    مدتی پیش حسن اعتماد پدر یکی از تهیه‌کنندگان و مجریان شبکه «من و تو» و سردبیر سابق اتاق خبر شبکه، طی یک افشاگری از روابط پنهانی پسر خود و مدیر شبکه، کیوان عباسی با پنتاگون خبر داد.

    قبل‌تر اما، چندین مجری زن این شبکه درباره وضعیت غیراخلاقی و نیات گردانندگان من و تو افشاگری کردند.ظرف چند روز اخیر هم خبرگزاری فارس، ویدیوهایی از برخی شرکت کننده‌های یکی از برنامه‌های این شبکه منتشر کرده است که در آن از روابط پنهان و ماهیت دست‌اندرکاران «من و تو» و زد و بندهای برنامه‌سازان آن خبر داده است.

    منبع : کیهان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما