دوشنبه 30 شهريور 1405 - Mon 21 Sep 2026
  • از کلاس درس تا دوخت لباس امید/ عکس

  • موشک ۵۰ متری در خیابان‌های شهر! / فیلم

  • تصاویری از آیت‌الله شبیری زنجانی

  • ژاپنی ها خواستار ستاره استقلال شدن

  • زمان اعزام بیرانوند به سربازی مشخص شد

  • سقوط قیمت نفت همزمان با سفر میانجی به تهران

  • فیش عمره ارزان شد + عکس

  • جزئیات تازه از پرونده قتل ۵ عضو یک خانواده در تهران

  • کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد

  • همایشی که سوژه خنده فضای مجازی شد+ عکس و فیلم

  • پست سردار آزمون در بازگشت به تیم ملی با یک سوتی بزرگ!

  • کرایه‌ سرسام‌آور نفتکش‌ها

  • جزئیات مراسم تشییع و تدفین آیت‌الله شبیری زنجانی

  • ایران چه فیلمی را برای اسکار 2027 انتخاب می‌کند؟

  • واکاوی پشت‌پرده یک بحران اجتماعی

  • وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز

  • ستاره هافبک پرسپولیس در راه برگشت

  • قیمت موبایل‌ امروز دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵

  • بازتاب پیامدهای جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • توقف کامل صادرات نفت عربستان سعودی/ خط‌ و نشان انصارالله یمن برای ترکیه و پاکستان + عکس و فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 51106
    تاریخ انتشار: 22/اسفند/1395 - 11:13
    شبکه تلویزیونی

    موج افشاگری درباره یک شبکه تلویزیونی منحرف

    موجی از افشاگری علیه یک شبکه تلویزیونی ضداخلاقی و حامی بهائیان موسوم به «من و تو»، پشت صحنه این تلویزیون سیاسی را بیشتر آشکارکرد.

    موج افشاگری درباره یک شبکه تلویزیونی منحرف

    موجی از افشاگری علیه یک شبکه تلویزیونی ضداخلاقی و حامی بهائیان موسوم به «من و تو»، پشت صحنه این تلویزیون سیاسی را بیشتر آشکارکرد.

    این شبکه پس از قرارداد همکاری با شبکه ده تلویزیون رژیم صهیونیستی و اخذ توافق با مقامات امنیتی آمریکا، خط مشی سیاسی و ضداسلامی و ضدایرانی خود را برجسته کرد.

    «من و تو» که از گروه‌ها و جریانات تجزیه‌طلب حمایت می‌کند، ابتدا با تابلوی «سرگرمی» قشری از طبقه عوام را به خود جلب کرده بود، اما رفته رفته ماهیت سیاسی خود را عیان کرد و بر حجم و رنگ برنامه‌های ضد اخلاقی‌اش با هدف زدودن ارزشهای اسلامی و ایرانی، افزود.

    مدتی پیش حسن اعتماد پدر یکی از تهیه‌کنندگان و مجریان شبکه «من و تو» و سردبیر سابق اتاق خبر شبکه، طی یک افشاگری از روابط پنهانی پسر خود و مدیر شبکه، کیوان عباسی با پنتاگون خبر داد.

    قبل‌تر اما، چندین مجری زن این شبکه درباره وضعیت غیراخلاقی و نیات گردانندگان من و تو افشاگری کردند.ظرف چند روز اخیر هم خبرگزاری فارس، ویدیوهایی از برخی شرکت کننده‌های یکی از برنامه‌های این شبکه منتشر کرده است که در آن از روابط پنهان و ماهیت دست‌اندرکاران «من و تو» و زد و بندهای برنامه‌سازان آن خبر داده است.

    منبع : کیهان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما