چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 51046
    تاریخ انتشار: 21/اسفند/1395 - 14:56
    رئیس سازمان بسیج دانشجویی

    رفع موانع ازدواج جوانان برای جوانان انقلابی

    رئیس سازمان بسیج دانشجویی با تاکید بر اهمیت معظلات اجتماعی و مشکلات جوانان برای جوانان انقلابی گفت: رفع موانع ازدواج جوانان برای جوانان انقلابی اهمیت بالایی دارد.

    رفع موانع ازدواج جوانان برای جوانان انقلابی

    داود گودرزی رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور در همایش ملی انقلابیون جوان، با اشاره به  مراسم اختتامیه گردهمایی انقلابیون جوان در سراسر کشور،  گفت: پیام این گردهمایی آن است که نسل جوان انقلابی کشور پیرو شهدا است. آن‌ها می‌خواهند بگویند همه ما جوانان ایران و دانشجویان بسیجی در دانشگاه‌ها پیرو صدیقی برای شهدا هستیم.

    وی ادامه داد: اگر ما در کلاس درس شهدا حاضر شدیم باید بتوانیم خوب شاگردی کنیم و باید راه حل مشکلات کشور را بیابیم. باید بدانیم که انقلابیون چه ویژگی‌هایی را دارند. تلاش ما بر آن است که این گفتمان را در جامعه جا بیندازیم که اگر پیشرفتی صورت گرفته است نتیجه مجاهدت‌ها و رشادت‌های انقلابیون در هر عرصه‌ای است. هرجا که انقلابیون فعالیتی را صورت داده‌اند حتما پیروزی نصیب جریان انقلاب شد و هرجا که روحیه انقلابی را در کارهایمان وارد نکردیم از پیشرفت عقب ماندیم.

    گودرزی اظهار داشت: برای اینکه به پاسخ این سؤال که راه حل مشکلات کشور چیست برسیم باید بدانیم که انقلابی یعنی دنبال کردن همه ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب همچون عدالت، آزادگی، استکبارستیزی و کرامت انسانی. هرکس این آرمان‌ها را دوست دارد و به آن‌ها معتقد است باید بداند که نباید در جامعه تبعیض، فساد و فاصله طبقاتی باشد.

    رئیس بسیج دانشجویی گفت: من و شما باید انقلابی باشیم، یعنی گفتمان و اندیشه انقلاب را بفهمیم و درک کنیم. استقامت، مجاهدت، ساده زیستی و خدمت به مردم روحیه ما است و در مطالبه‌گری باید احساس مسئولیت در ما اوج بزند.

    وی اضافه کرد: یکی از ویژگی‌های جوان انقلابی آن است که از مسئولان مطالبه‌گر باشد. ما نسبت به اتفاقات داخل و خارج از کشور حساسیم و برای ما مهم است که جریان فرهنگ، اقتصاد و سیاست در کشور به دست چه کسی مدیریت می‌شود. رفع موانع ازدواج جوانان برای جریان و جوانان انقلابی اهمیت بالایی دارد.

    گودرزی تصریح کرد: ما باید برای مردم واقعیت‌ها را ببینیم و بیان کنیم، نقاط ضعف و قوتی دراین سی و هفت سال وجود داشته که باید بیان شود و به مردم بگوییم که علت عقب‌ماندگی‌ها و پیشرفت‌هایشان کجا بوده است.

    رئیس سازمان بسیج دانشجویی خاطر نشان کرد: مردم از من و شما روشنگری می‌خواهند و این وظیفه نباید دست کم گرفته شود. دانشجویان و جوانان فرهنگ‌ساز و تصمیم‌ساز هستند و می‌توانند برای مردم گفتمان و مطالبه عمومی را شکل دهند و ابزار آن هم در شبکه‌های ارتباطی در اختیار ما است.

    وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری مبنی براینکه «جوانان راه حل مشکلات کشور هستند» بر مطالبه‌گری از مسئولان تأکید کرد و گفت: مسئول نمی‌تواند نسبت به مسئولیت خود احساس مسئولیت نداشته باشد، اگر مسئولیت می‌گیرد خادم مردم است و این را باید در عمل خود نشان دهد. احساس مسئولیت برای یک مسئول اولین مطالبه‌ای است که باید از او داشت و انجام وظایف ذاتی وظیفه آن مسئول است. اگر درست مطالبه‌گری کنیم می‌توانیم آن مسئول را پاسخگو کنیم.

    گودرزی گفت: دانشجو در رشته‌های مختلف درحال تحصیل است و دانشگاه محل بررسی مسائل مهم کشور است. باید به دنبال راه حل مشکلات باشیم؛ مسائل فرهنگی را چگونه باید حل کرد؟ مردم به انتخابات چگونه نگاه می‌کنند؟ در برخی از شهرها عضو شورای شهر فساد می‌کند، مردم هم می‌دانند که او فساد کرده، اما دوباره رأی می‌آورد؛ فرهنگ سیاسی را باید درست کنیم. در انتخابات باید حساس بود. باید راهکار این موضوعات را بررسی کنیم.

    وی با تأکید بر تقویت روحیه امید در جوانان، عنوان کرد: امید باید در دل و ذهن همه بجوشد. اگر ناامید شویم نامطلوب است. جوان معتقد به بزرگی خداوند نباید ناامید شود ما و امثال ما میلیون‌ها نفر هستیم و نباید ناامید باشیم.

    گودرزی با بیان اینکه شهدا در ابتدای انقلاب اسلامی با چالش جنگ مواجه شدند، افزود: دشمن به مرز و ناموس و میهن ما تجاوز کرد و باید بدانیم که شهدا چگونه به آن چالش نگاه کردند، همان چالشی که هم اکنون در عرصه سیاست، اقتصاد و فرهنگ دیده می‌شود. آن‌ها از همه جای کشور به‌عنوان یک جوان ایرانی چالش نظامی را حل کردند و این درسی است که از شهدا می‌گیریم.

    رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور تصریح کرد: ما باید نسبت بین خود و مشکلات را درست تعریف کنیم و منتظر منجی نمانیم، البته ما منتظر منجی موعود حضرت مهدی(عج) هستیم اما انتظار را درست تعریف می‌کنیم. اگر بابصیرت و مجاهدت در میدان باشیم حتما آینده از آن ماست.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما