پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • جشن طلسم‌شکنی تاریخی لولا / عکس

  • ساحل سرخ استان شاندونگ چین در فصل پاییز/ عکس

  • زندان با الگوبرداری از زندان جنجالی السالوادور / فیلم

  • توییت حساب کاربری رهبر انقلاب خطاب به فرزندان ایران

  • دستگیری متهم ۶ هزار میلیارد تومانی در رشت

  • بن‌بست سیاسی، سناریوهای نخست‌وزیری و سایه جنگ با ایران+ عکس

  • جایی که بعثی‌ها از برنج سنگر ساختند! + عکس

  • ترمز واردات خودرو رسماً کشیده شد

  • فشارخون بالا دارید؛ این ۷ میوه را بخورید

  • با موشک‌های اقتدارآفرین مواضع آمریکا و اسرائیل نابود شد

  • : قطر به لوازم میانجی‌گری پایبند باشد

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵

  • رونمایی ازستاره های جوان پرسپولیس!

  • غذای گرم؛ مستقیم در یخچال یا خنک شدن در فضای باز؟

  • رژه دیدنی هزاران گوسفند در جاده‌های برفی / فیلم

  • خطر مرگ ناشی از مصرف کنسروهای آلوده

  • قتل شهردار جونقان با شلیک گلوله

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 50632
    تاریخ انتشار: 17/اسفند/1395 - 19:31
    ارتش سوریه

    ارتش سوریه به ۵ کیلومتری مخازن آب «حلب» رسید

    نیروهای ارتش سوریه همچنان به عملیات نظامی خود در حومه شرقی حلب ادامه می‌دهند و پس از درگیری‌های شدید با تروریست‌های داعشی به سمت منطقه «الخفسه» پیشروی کردند و به پنج کیلومتری آن رسیدند تا مخازن‌ آب شرب را که آب شرب حلب را تامین می‌کند، از لوث تروریست‌های تکفیری پاکسازی کنند.

    ارتش سوریه به ۵ کیلومتری مخازن آب «حلب» رسید

    نیروهای ارتش سوریه همچنان به عملیات نظامی خود در حومه شرقی حلب ادامه می‌دهند و پس از درگیری‌های شدید با تروریست‌های داعشی به سمت منطقه «الخفسه» پیشروی کردند و به پنج کیلومتری آن رسیدند تا مخازن‌ آب شرب را که آب شرب حلب را تامین می‌کند، از لوث تروریست‌های تکفیری پاکسازی کنند.

    آزادسازی چند شهرک جدید در حومه شرقی حلب
    نیروهای ارتش طی ساعات اخیر، کوه «سلمی» و شهرک‌های «رسم الاحمر، جب القهوة، جرکس، الاسماعیلیة و عباجة» و مزارع «عباجة و ابو تینة» را پس از به هلاکت رساندن ده‌ها تروریست داعشی آزاد کردند. نیروهای ارتش همچنین در فاصله 6 کیلومتری فرودگاه «کشیش» قرار گرفتند که دومین فرودگاه بزرگ در حومه شرقی حلب پس از فرودگاه «کویرس» به شمار می‌رود.

    این در حالی است که گروه‌های تروریستی، فرودگاه بین‌المللی حلب را با موشک‌های گراد هدف قرار دادند، تروریست‌های جبهه النصره مستقر در منطقه خان العسل در غرب حلب، دست به این حملات زدند.

    هلاکت ده‌ها تکفیری در شرق دمشق
    در شرق دمشق هم عملیات ارتش سوریه برای پاکسازی محله «القابون» وارد دومین هفته خود شد. یک منبع نظامی به خبرنگار تسنیم گفت نیروهای ارتش چندین هدف تروریست‌ها و مواضع آنها در داخل القابون و چندین بیمارستان صحرایی آنها را منهدم کردند که در نتیجه آن بیش از 80 تروریست به هلاکت رسیدند.

    این منبع از پیشروی نیروهای ارتش در مزارع و باغات اطراف القابون و کشف تعداد زیادی تونل که تروریست‌ها حفر کرده بودند، خبر داد.

    ارتش سوریه همچنین از صبح امروز مواضع گروه‌های تروریستی را در «حرستا، القابون، عربین و دوما» در غوطه شرقی به شدت گلوله‌باران می‌کند.

    به گفته این منبع، تروریست‌های تکفیری منطقه مسکونی ضاحیه الاسد و بیمارستان تشرین را با چندین گلوله خمپاره هدف قرار دادند.

    ادامه درگیری میان گروه‌های تروریستی در ادلب
    از ادلب هم خبر می‌رسد که در ادامه درگیری داخلی میان گروه‌های تروریستی، گروه موسوم به هیئه تحریرالشام(به سرکردگی جبهه النصره) پس از درگیری شدید با گروه احرار الشام، روستای المسطومه را به سیطره خود درآورد در این درگیری ده‌ها تروریست از دو طرف به هلاکت رسیدند.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما