پنجشنبه 18 تير 1405 - Thu 09 Jul 2026
  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • غزه هم عزادار رهبر شهید است‌

  • پسر در آغوش مادر پهلو شکسته/فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 49878
    تاریخ انتشار: 11/اسفند/1395 - 09:15
    مدیرکل دفتر نظارت

    اصلاح تجهیزات معیوب شبکه توزیع برق اهواز

    مدیرکل دفتر نظارت بر توزیع توانیر از اتمام عملیات شستشوی خطوط، مقره ها و اورهال خطوط توزیع اهواز، تا ۱۰ روز آینده خبر داد و گفت: تا امروز، نیمی از شبکه برق اهواز از آلودگی ها پاک شده است.

     اصلاح تجهیزات معیوب شبکه توزیع برق اهواز

     از 3 هزار کیلومتر خطوط برنامه ریزی شده جهت عملیات شستشو و اصلاح شبکه در شهر اهواز، تاکنون نزدیک به نیمی از آن به انجام رسیده است.

    وی افزود: براساس این برنامه، تاکنون 1482 کیلومتر خط توزیع شهر اهواز شستشو و اصلاح شده است.

    مقیمی با بیان اینکه "در قالب این برنامه تاکنون 215  فیدر توزیع اورهال شده است"، گفت: هم‌اکنون روزانه تنها در شهر اهواز نزدیک به 900 نفر در قالب تیم هایی مشغول به فعالیت هستند و راهبری این تعداد نفرات و عملیات در حال انجام، کار بزرگ و سنگینی است.

    وی ادامه داد: برای نخستین بار است که این تعداد نفرات در یک شهر مشغول عملیات شست‌وشو و اورهال شبکه توزیع هستند و از این دیدگاه، این کار را می توان بزرگترین عملیات شست‌وشو و اورهال یکپارچه شبکه توزیع در کشور دانست.

    مدیرکل دفتر نظارت برتوزیع توانیرخاطرنشان کرد: برای انجام این عملیات، روزانه نفرات در قالب گروه‌های مقره شوی، آتشنشان، اکیپ های فعال، ستاد بحران و پشتیبان به انجام وظایف محول شده مشغول می شوند تا فعالیت ها براساس برنامه ریزی تعیین شده پیش رود.

    وی افزود: در قالب برنامه شست‌وشو، اصلاح و تعویض تجهیزات معیوب شبکه توزیع برق اهواز،  تاکنون 18 هزار و 612 مقره تعویض و 1052 کات اوت تعویض و 5545 مقره نیز سرویس شده است.

    فرمانده عملیات بزرگ شستشو و اصلاح شبکه توزیع اهواز در پاسخ به اینکه "چه زمانی عملیات شست‌وشوی خطوط و مقره ها به اتمام می رسد"، گفت: پیش بینی می کنیم که برنامه شستشوی خطوط، مقره ها و اورهال خطوط توزیع اهواز، تا 10 روز آینده به پایان برسد.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما