سه شنبه 07 بهمن 1404 - Tue 27 Jan 2026
  • هشدار ایران به کشورهای عربی در صورت میزبانی حملات علیه خود+عکس

  • بارش باران و آبگرفتگی معابر در اهواز /عکس

  • وقتی یک زن اسرائیلی متوجه شد در اغتشاشات ایران کشته شده!

  • برای دفاع از خاک مقدس کشورمان آماده‌ایم

  • تغییر ساعت دیدار فولاد - پرسپولیس

  • دروغ حضور حشدالشعبی و حزب‌الله در اغتشاشات ایران از کجا آمد؟ +عکس و فیلم

  • کرببلا زائریم / مهدی رسولی

  • شهیدکلانتری ؛ بزرگمرد عرصه عمران و سازندگی+ تصاویر

  • شاخص کل بورس چرا ناگهان ترمز برید؟ +نمودار

  • افزایش سوخت‌وساز بدن با نوشیدن آب

  • مردم ایران پهلوی را می‌خواهند!/ سند: اکانت‌های جعلی اسرائیلی +جزئیات

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۶ بهمن

  • قیمت طلا امروز دوشنبه ۶ بهمن

  • ایران توانمندتر از گذشته به هر تعرضی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد

  • قیمت خودرو امروز دوشنبه ۶ بهمن

  • دولت در پاسخ به اعتراضات اصلاحات اقتصادی انجام داد

  • دومین سوگواره بین‌المللی «سفینه‌النجاة» برگزار می شود

  • تمرینات نظامی ارتش صهیونیستی در کرانه باختری

  • شبکه آشوب فضایی آخرالزمانی ساخته بودند

  • این پاسخ معکوس را جدی بگیریم!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 49810
    تاریخ انتشار: 10/اسفند/1395 - 12:55
    سردار هادیان فر

    63درصد جرایم اینترنتی رشد داشته است

    سردار هادیان فر ادامه داد: بر طبق آمارهای مستند ۳.۲ دهم از جمعیت کل دنیا کاربران فضای مجازی هستند و ۶۲ درصد جمعیت جهان می‌توانند به صورت آن لاین به اینترنت وصل شو

    63درصد جرایم اینترنتی رشد داشته است

     سردار سید کمال هادیان فر در اولین همایش ملی رویارویی با جرایم سایبری، افزود: پلیس فتا از سال ۸۸ با ایجاد دبیرخانه در نیروی انتظامی در سند چشم انداز دولت شکل گرفت و یک سند راهبردی در ۶ فصل راه اندازی شد و اواخر سال ۸۹ رسما کار خودش را آغاز کرد.

    وی ادامه داد: چشم انداز پلیس فتا در افق ۱۴۰۰ پلیسی کارآمد و پاسخگو برای جوابگویی به نیازهای کاربران و صیانت از منش ایرانیان در فضای مجازی است.

    سردار هادیان فر گفت: جرایمی که جنبه بین المللی دارد با جدیت در فضای بین المللی از سوی پلیس فتا دنبال می شود تا جایی که پلیس فتا تعامل بسیار خوبی با روسای پلیس فن آوری اطلاعات در کشورهای دیگر دارد.

    وی با اشاره به رشد 63 درصدی جرایم اینترنتی، افزود: پلیس فتا ایران با ۱۴۷ کشور تبادل اطلاعاتی دارد.

    رئیس پلیس فتا گفت: مجرمان فضای مجازی در کمترین زمان ممکن می توانند سخت ترین صدمات را وارد کنند و رقم های درشتی را هم برداشت کنند و همچنان ناشناس بمانند.

    سردار هادیان فر ادامه داد: بر طبق آمارهای مستند ۳.۲ دهم از جمعیت کل دنیا کاربران فضای مجازی هستند و 62 درصد جمعیت جهان می‌توانند به صورت آن لاین به اینترنت وصل شوند. این آمار اهمیت رصد امنیتی داده‌هایی را نشان می‌دهد که در کمترین زمان ممکن در فضای مجازی منتشر شده و به اشتراک گذاشته می‌شود.

    وی گفت: امیدواریم این همایش ها بتواند ما را در تدوین قوانین جدید و نزدیکی قوانین کشور به قوانین بین المللی کمک کند.

    منبع : نسیم آنلاین

    نظرات بینندگان
    نظرات شما