دوشنبه 06 مهر 1405 - Mon 28 Sep 2026
  • ترامپ و بحران بزرگ! / رقیب راهبردی واشنگتن

  • قیمت دینار عراق امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • گستاخی‌های ترامپ خلاف منشور ملل متحد است

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • شهیدی که تنها یاورش آب بود /از بی کسی برای آب نامه می نوشت + عکس و بیوگرافی

  • برخی همسایگان خواهان ایران قوی نیستند

  • قیمت نفت، دروغ مذاکراتی ترامپ را نادیده گرفت + نمودار

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • ۳ خطای استراتژیک اصلاحات که به ضرر ایران تمام می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۶ مهر

  • طرح معیشت از امروز آغاز شد

  • جنوب لبنان از هوا و زمین هدف قرار گرفت

  • برنز عالمیان در بازی‌های آسیایی ناگویا /هانیه رستمیان به مدال تپانچه ۲۵ متر نرسید+ عکس

  • انهدام پهپاد شناسی سعودی توسط دلاوران یمنی / فیلم

  • گفتگوی عراقچی با وزیر خارجه بورکینافاسو

  • ۷۵ درصد تهرانی‌ها اضافه‌وزن دارند

  • موریس پرواز اسرائیل را لغو کرد

  • عراقچی: استوار خواهیم ایستاد

  • چین چطور نفس اقتصاد ترامپی را گرفت؟+ نمودار

  • درگیری بر سر سگ‌، به قتل در ختم شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 49291
    تاریخ انتشار: 07/اسفند/1395 - 13:07
    برای اولین بار در کشور انجام می‌شود

    دستگاه‌های کاشف کالای قاچاق در نمایشگاه‌های بهاره

    سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با تشریح تمهیدات این ستاد برای بازار شب عید از حضور دستگاه‌های کاشف در نمایشگاه‌های بهاره برای اولین بار به منظور نظارت بر عدم عرضه کالای قاچاق در این نمایشگاه‌ها خبر داد.

    دستگاه‌های کاشف کالای قاچاق در نمایشگاه‌های بهاره

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت؛ قاسم خورشیدی در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی با اشاره به اقدامات انجام شده و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در خصوص بازار شب عید اظهار داشت: با توجه به رونق گرفتن بازار شب عید برای تمامی اقلام و کالاها و خصوصاً پوشاک که اوج تقاضای مردمی در دو ماه پایانی سال است و 50 درصد فروش این کالا در دو ماه بهمن و اسفند انجام می‌شود، مقرر شد تا واحدهای صنفی شرکت کننده در فروشگاه‌های بهاره سراسر کشور، به عرضه کالاهای داخلی در این نمایشگاه‌ها تشویق شوند.

    سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: با توجه به استقبال مردم از این نمایشگاه‌ها، تذکرات لازم داده شده تا از هرگونه فروش کالای قاچاق در این نمایشگاه‌ها ممانعت به عمل آید و امسال برای نخستین بار و با مشارکت کمیسیون‌های مبارزه با قاچاق کالای استان‌ها، غرفه‌های ویژه‌ای برای نمایندگان دستگاه‌های کاشف در نظر گرفته شد تا در کنار ناظران و بازرسان اصناف، علاوه بر نظارت بر قیمت‌ها و محصولات، بر عدم عرضه کالای قاچاق در این نمایشگاه‌ها نیز نظارت کنند.

    به گفته وی، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با همکاری اتاق اصناف، اتحادیه‌های صنفی و مجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده، تلاش کرده‌اند تا نیاز بازار برای کالاهای پرمصرف شب عید را از طریق کالاهای داخلی و در صورت نیاز از واردات رسمی تامین کنند تا جایی که با اشباع بازار، صرفه اقتاصدی برای عرضه کالای قاچاق در بازار شب عید وجود نداشته باشد.

    خورشیدی در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر این موارد، در مکاتباتی که طی یکی دو ماه گذشته با وزارت جهاد کشاورزی انجام گرفت مقرر شد تا با توجه به سرمازدگی محصولات باغی و مرکبات، برنامه‌ریزی دقیقی انجام شود تا در صورتیکه مرکبات جنوب کشور قابلیت کفاف نیاز شب عید را دارند از این محصولات برای سراسر کشور استفاده شود و در غیر اینصورت واردات رسمی به اندازه نیاز بازار انجام شود.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما