چهارشنبه 27 خرداد 1405 - Wed 17 Jun 2026
  • افزایش قیمت محصولات ایران خودرو کلید خورد

  • واردات خودروهای برقی برای ناوگان عمومی تهران

  • بلژیک به کمک ترامپ مقابل ایران چشم دوخت

  • ستون پایداری و اقتدار ملی در اندیشه امام خامنه‌ای

  • سیدمجید بنی فاطمه/آقای ما

  • عملیات ویژه ضد راداری سپاه که موجب تسلیم آمریکا در مذاکرات شد +عکس

  • اسرائیلی شدن گروهک‌های ضدانقلاب+ سند

  • سید طالع باکویی / گلیرم کربلا

  • فیلم جدید از حمله به ضاحیه / فیلم

  • آمریکا اراده و توانی برای اجرای تعهدات خود ندارد

  • چرا اسرائیل به ضاحیه حمله کرد؟!

  • پرستوی یهودی و سقوط یک رئیس‌جمهور + عکس

  • انهدام هسته ۴ نفره تروریستی-تکفیری توسط وزارت اطلاعات

  • در بمباران‌ها خاموش بودند؛ امروز برای باخت تیم ملی فریاد می‌زنند

  • حاج قاسم کردستان که بود؟ + عکس

  • هدیه غافلگیرکننده سید مجید به فرزند شهید میرغفاری +عکس

  • حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه در بیروت +فیلم

  • هزینه‌های سرسام‌آور شکست ترامپ در برابر ایران

  • از اشک شوق تا هرج‌ومرج در خیابان‌های نیویورک / عکس

  • وقتی بهرام افشاری و هوتن شکیبا ستاره نشده‌ بودند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 47473
    تاریخ انتشار: 18/بهمن/1395 - 15:46
    مدیرعامل

    عملیات جست‌وجو برای یافتن کارگران گرفتار در برف

    مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان از اعزام یک فروند بالگرد برای نجات کارگران خبر داد و گفت: جستجو برای پیدا کردن سه تن از کارگران خط انتقال پروژه برق در ارتفاعات جبالبازر جیرفت همچنان ادامه دارد.

    عملیات جست‌وجو برای یافتن کارگران گرفتار در برف

    دو تن از کارگران خط انتقال برق در ارتفاعات جبالبارز به علت برف و بوران جان باختند.

    وی افزود: روز گذشته پس از دریافت خبر مبنی بر گرفتار شدن شش تن از کارگران خط انتقال پروژه برق در ارتفاعات جبالبازر جیرفت، بلافاصله سه اکیپ امدادی از شهرستان جیرفت اعزام شد.

    مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان خاطر‌نشان کرد: به دلیل شرایط نامساعد جوی و عدم دسترسی از طریق  راههای زمینی، بلافاصله پس از انجام مقدمات یک فروند بالگرد به همراه 3 تیم تخصصی کوهستان به منطقه اعزام شد.

    گنج‌کریمی افزود: شش نفر در این منطقه مشغول کار بودند که سه نفر در ارتفاعات به منظور بستن دکل حضور پیدا می‌کنند و سه نفر دیگر هم در کارگاه مشغول کار بوده‌اند.

    وی با اشاره به اینکه دو نفراز سه نفری  که در ارتفاعات  مشغول بستن دکل بوده‌اند متاسفانه از ارتفاعات جالبارز به پایین پرت شده و به علت سرمازدگی فوت کردند گفت: خوشبختانه یک نفر هم که زخمی شده بود، موفق به رساندن خود به پایین می‌شود.

    مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کرمان با اشاره به اینکه یک جسد در ارتفاعات سه هزار و 200 متری از سطح دریا پیدا و به شهرستان جیرفت انتقال داده شده است اظهار‌داشت: دسترسی به جسد دیگر سخت و زمان‌بر است اما امدادگران هلال احمر در حال تلاش برای دسترسی به جسد و انتقال آن به شهرستان جیرفت هستند.

    وی افزود: به دلیل شرایط نامساعد جوی امروز، تاکنون بالگرد موفق به پرواز به منطقه نشده است و از سرنوشت دقیق 3 نفر اعلام شده، خبری نداریم.

    گنج‌کریمی با یادآوری اینکه به محض بازگشایی مسیر توسط عوامل مربوطه، از طریق زمینی نیز عوامل امدادی در محل حادثه حاضر می‌شوند گفت: در صورت شرایط مساعد جوی ، بالگرد امدادی نیز به منطقه اعزام می‌شود.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما