جمعه 08 آبان 1405 - Fri 30 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 47440
    تاریخ انتشار: 18/بهمن/1395 - 13:01
    منابع هندی

    هند ایران را متهم کرد

    منابع هندی ادعا کردند، اعتبار ۲۲.۵ میلیون دلاری برای توسعه بندر چابهار در بودجه سالانه دولت هند اختصاص داده شده است، اما تاخیر ایران در ارائه پیشنهادش برای آزادسازی این وام عامل تاخیر در پروژه است.

    هند ایران را متهم کرد

     به گفته برخی مقامات هندی، هرچند اعتباری 22.5 میلیون دلاری برای توسعه بندر چابهار در بودجه سالانه دولت هند اختصاص داده شده است، اما با توجه به اینکه تهران هنوز پیشنهاد خود برای آزادسازی این رقم را ارائه نکرده، احتمالا این اختصاص بودجه برای تسریع در اجرای این پروژه کافی نخواهد بود.
    به گفته این مقامات، دولت هند از سال 2015 میلادی، 235 میلیون دلار خط اعتباری برای این پروژه کنار گذاشته بود، اما نتوانسته  اولین قسط 150 میلیون دلاری این خط اعتباری را آزاد کند.
    یک منبع آگاه از موضوع در این باره گفت: «این اعتبارات بدون تشریفات اداری نمی تواند آزاد شود و این اسناد هنوز به دست دولت هند نرسیده است. حتی یادآوری های اگزیم بانک به دولت ایران نیز کمکی نکرده است.»
    وی مدعی شد: «ظاهرا تاخیر ایران در ارائه پیشنهادش برای آزادسازی این وام هیچ دلیلی ندارد.»
    به گفته منابع آگاه، بر اساس یادداشت تفاهمی که در جریان سفر می 2015 نیتین گادکاری، وزیر کشتیرانی هند به تهران، مقرر شده که اگزیم بانک هند 150 میلیون دلار خط اعتباری برای توسعه این مجتمع بندری اختصاص دهد. 85 میلیون دلار دیگر نیز بعدا و پس از قرارداد طرفین برای تامین تجهیزات توسعه 2 لنگرگاه این بندر اختصاص داده شد.
    این منابع گفتند، هند پیشنهاد کرده بود که اولین بخش از این خط اعتباری را در طی 4 ماه پس از ارائه پیشنهاد ایران در مورد طرح توسعه گسترش و توسعه بندر آزادسازی کند، اما این پیشنهاد هنوز به دست طرف هندی نرسیده است.
    امام منابع آگاه در دولت ایران گفتند، طرف هندی در کار بر روی پروژه تاخیر داشته است. این منابع دلیل این تاخیر را بیان نکردند. به گفته منابع هندی، این پروژه قبلا یک بار به دلیل تغییر یک جانبه شرایط قرارداد در روز قبل از امضای یادداشت تفاهم در سال 2015 به تاخیر افتاده بود. در آن زمان طرف ایرانی بدون مشورت با طرف هندی، یک شریک ایرانی را برای این پروژه معرفی کرده بود.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما