یکشنبه 08 شهريور 1405 - Sun 30 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 47302
    تاریخ انتشار: 17/بهمن/1395 - 14:03
    دادگاه استیناف

    دادگاه استیناف حکم لغو فرمان ترامپ را رد کرد

    دادگاه استیناف درخواست کاخ سفید برای تجدید نظر در حکم قاضی آمریکایی درباره فرمان ضد مهاجرتی ترامپ را رد کرد.

    دادگاه استیناف حکم لغو فرمان ترامپ را رد کرد

     دادگاه استیناف درخواست کاخ سفید برای تجدید نظر در حکم قاضی آمریکایی درباره فرمان ضد مهاجرتی ترامپ را رد کرد.

    این بدان معنی است که حکم دادگاه که خواستار توقف دستور ترامپ برای منع ورود اتباع چند کشور مسلمان به خاک آمریکا است کماکان پابرجا خواهد بود و اتباع این کشورها در صورت داشتن روادید معتبر فعلاً می‌توانند وارد خاک آمریکا شوند.

    وقتی که باب فرگوسن دادستان کل واشنگتن پس از سفر به فلوریدا روز شنبه وارد سیاتل شد، خشم و نفرت عمومی نسبت به فرمان اجرایی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا علیه مهاجران خارجی به سرعت افزایش یافت.

    تا اواخر روز دوشنبه گذشته، تنها دقایقی قبل از آنکه دادگاه تعطیل شود، فرگوسن و تیم حقوقی اش آماده طرح شکایت علیه فرمان اجرایی ترامپ شده بودند، نخستین شکایتی که با هدف لغو فرمان ترامپ تهیه شده بود. روز جمعه، آنها به پیروزی دراماتیکی علیه ترامپ دست یافتند و قاضی جیمز روبارت فرمان اجرایی ترامپ را لغو کرد و بار دیگر زمینه لازم برای ورود مهاجران و پناهجویان کشورهای مسلمان به خاک آمریکا فراهم شد.

    به اعتقاد فرگوسن و سایر دادستان های آمریکایی، شرایط ناآرام و هرج و مرج ایجاد شده در مساله مهاجرت به آمریکا موجب شده بود تا ضرورت اتخاذ یک اقدام سریع، بیش از پیش شود.

    این یکی از شکایت هایی بود که علیه فرمان اجرایی ترامپ در سراسر آمریکا ارائه شده بود ولی این نخستین پرونده‌ای بود که منجر به لغو دستور جنجالی رئیس جمهور آمریکا شد.

    اما در واکنش به این اقدام، وزارت دادگستری آمریکا علیه حکم قاضی روبارت درخواست تجدیدنظر و استیناف داد.

    ترامپ نیز در واکنش به این مطلب گفته بود که وزارت دادگستری خواهد توانست در دادگاه استیناف پیروز شود.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما