جمعه 02 مرداد 1405 - Fri 24 Jul 2026
  • یزید زمان به زائران کربلا حمله کرد

  • جاده‌ای میان دو اقلیم / عکس

  • مشاهده یک خرس غول‌پیکر بر فراز تیر برق! / فیلم

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱ مرداد

  • اولتیماتوم ترامپ به عون: یا جولانی، یا نتانیاهو! + عکس

  • هلاکت متجاوزان در درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی

  • روایت خبرنگار بی‌بی‌سی از دقت موشک‌های ایرانی

  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچکس!

  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 46541
    تاریخ انتشار: 09/بهمن/1395 - 13:21
    رئیس سازمان امداد و نجات

    توده سرد تا سه‌شنبه در کشور باقی خواهد ماند

    رئیس سازمان امداد و نجات با تشریح امدادرسانی در برف و کولاک ۲۰ استان کشور که تا روز سه شنبه نیز توده سرد بر کشور پابرجا خواهد بود، از فروکش کردن سیل در سیستان و بلوچستان خبر داد.

    توده سرد تا سه‌شنبه در کشور باقی خواهد ماند

    درباره وضعیت امدادرسانی برای آسیب دیدگان برف و کولاک و سیل و آبگرفتگی اظهار داشت: هم اکنون از ایرانشهر بازدید کردم و این بازدیدها در ادامه بازدیدهای دبیر کل جمعیت هلال احمر از مناطق سیل زده بود و خوشبختانه هم اکنون وضعیت سیل در شهرستان دلگان، کنارک، ایرانشهر، نیکشهر، چابهار، خاش و سیب و سوران فروکش و وضعیت عادی است.

    رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر درباره برف و کولاک در کشور نیز عنوان کرد: بیش از 20 استان کشور درگیر برف و کولاک هستند که امدادرسانی‌ها ادامه دارد و زیرا توده سرد نیز تا روز سه شنبه در کشور پایدار است.

    امدادرسانی به 16 هزار تن از هموطنان در مواجهه با برف و کولاک/ اسکان اضطراری 561 تن و رهاسازی 4090 دستگاه خودرو

    رییس سازمان امداد و نجات با اعلام گزارش عملیات برف و کولاک از ششم تا نهم بهمن در کشور، گفت: خدمات امدادی لازم به 15 هزار و 937تن از متاثران ارائه شده است.

    سلیمی افزود: 22 استان آذربایجان شرقی و غربی، ایلام، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان شمالی و رضوی، زنجان، فارس، سمنان، قزوین، گلستان، لرستان، کردستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، مازندران، مرکزی و همدان از ششم تا نهم بهمن متاثر از برف و کولاک بوده است.

    وی با اشاره به اینکه امدادرسانی در استان‌های درگیر در برف و کولاک ادامه دارد، عنوان کرد: بر این اساس 561 نفر از مردم 22 استان متاثر از برف و کولاک اسکان اضطراری داده شدند و عملیات رهاسازی 4090 دستگاه خودرو از برف و کولاک نیز انجام شده است.

    سلیمی با اعلام انتقال 11 نفر به مراکز درمانی و ارائه خدمات سرپایی به 30 نفر گفت: در اثر سقوط بهمن در روستای قلقله ( شهرستان بانه ) دو مرد 47 و 32 ساله جان خود را از دست دادند و همچنین این حادثه ٢ مصدوم داشته که پس از رهاسازی به بیمارستان صلاح الدین ایوبی بانه انتقال داده شدند.

    رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور توزیع 757 تخته پتو، دو هزار و 232 بسته غذایی، 27 هزار و 3 هزار و 570 قوطی کنسرو از جمله اقلام توزیع شده در بین مردم متاثر از برف و کولاک 22 استان کشور در این مدت ذکر کرد. در این امدادرسانی ها 193 تیم عملیاتی شامل 1167 امدادگر و نجاتگر مشارکت داشته‌اند.

    امدادرسانی به 11 هزار تن از هموطنان و توزیع بیش از 15 هزار قوطی کنسرو میان متاثران از سیل و آب‌گرفتگی

    همچنین رسول راشکی - مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر سیستان و بلوچستان با اعلام خدمات رسانی بی‌وقفه امدادگران استان در سیل و آب‌گرفتگی 135  شهر و روستا، عنوان کرد: 10 هزار و 999 تن از هموطنان متاثر از سیل و آب‌گرفتگی در استان خدمات امدادی لازم را دریافت کردند.

    راشکی با ارائه گزارش عملیات سیل و آب‌گرفتگی در سیستان و بلوچستان از اول تا ساعت 6:00، نهم بهمن، گفت: 6 شهرستان دلگان، کنارک، ایرانشهر، نیکشهر، چابهار، خاش و سیب و سوران در 9 روز گذشته متاثر از سیل و آب‌گرفتگی بودند که در این زمینه 233 تیم عملیاتی خدمات لازم را به هموطنان ارائه کردند.

    وی با اشاره به ارائه خدمات اسکان اضطراری  به 7 هزار و 958 تن از متاثران در استان سیستان و بلوچستان، عنوان کرد: 65خودرو از مسیر سیلاب رهاسازی شده و یک هزار و 580 دستگاه چادر امدادی، 15 هزار و 800 قوطی کنسرو، 800 قرص نان،یک هزار و 300 کیلوگرم برنج، یک هزار و 460 شعله والور و 4 هزار و 570 کیلوگرم نایلون میان متاثران توزیع شده است.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما