جمعه 05 تير 1405 - Fri 26 Jun 2026
  • خلیل‌زاده در تیم منتخب دور دوم گروهی + عکس

  • فیلم/ حال و هوای تهران در روز تاسوعا

  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 44873
    تاریخ انتشار: 14/دي/1395 - 16:18
    سخنگوی سازمان آتش‌نشانی

    نشست زمین در بازار تهران

    سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران از حوادث شب گذشته خبر داد و گفت:‌ به دلیل حفر چاه غیرمجاز در بازار تهران شاهد نشست زمین بودیم و در حادثه دیگر نیز 20 نفر از اهالی دو ساختمان از آتش‌سوزی نجات یافتند.

    نشست زمین در بازار تهران

    اظهار داشت: در ساعت 23:08 شب گذشته حادثه نشست زمین در بازار تهران، سبزه‌میدان، سرای خورشید به سامانه آتش‌نشانی شهر تهران اعلام و مأموران سه ایستگاه آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند

    وی افزود:‌با حضور آ‌تش‌نشانان مشاهده شد در معبری حدود 4 متری مقابل سرای خورشید حفره‌ای به وسعت 6 متر و در عمق 2 متر ایجاد شده و باعث تخریب تعدادی از مغازه‌ها شده بود.

    ملکی گفت: خوشبختانه در این حادثه به غیر از یک نفر مصدوم دیگری نداشتیم و ایمن‌سازی‌های لازم توسط عوامل آتش‌نشانی بلافاصله انجام شد.

    وی علت این حادثه را حفر چاه  غیرمجاز و اصولی توسط یکی از کسبه‌ها اعلام کرد که باعث سست شدن خاک شده بود.

    ملکی درباره حادثه دیگری نیز اشاره کرد و گفت:‌در ساعت 00:38 بامداد آتش‌سوزی در ساختمان مسکونی واقع در خاوران به سامانه آتش‌نشانی شهر تهران اعلام و مأموران سه ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند.

    سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران افزود: با حضور آتش‌‌نشانان مشاهده شد دو ساختمان دو طبقه در کنار یکدیگر وجود داشت که در پشت‌بام هر دو ساختمان انباری با ایرانیت ایجاد شده بود .

    وی افزود:‌به دلیل آتش‌سوزی در یکی از انبارها آتش زیادی شعله‌ور بود و آتش‌نشانان بلافاصله نسبت به اطفاء حریق و جلوگیری از آتش‌سوزی اقدام کردند.

    وی افزود: از هر دو ساختمان 20 نفر آقا و خانم خارج و به محل امنی منتقل شدند.

    سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران گفت: علت این حادثه در دست بررسی است و در ساعت 1:41 عملیات این حادثه به پایان رسید.

    منبع : خبرگزاری فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما