دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 44788
تاریخ انتشار: 13/دي/1395 - 13:20
رئیس جمهور فرانسه

رئیس جمهور فرانسه وارد عراق شد

رئیس جمهور فرانسه صبح امروز دوشنبه، برای دیدار با مقامات عراقی و بازدید از نیروهای فرانسوی در این کشور، وارد بغداد شد.

رئیس جمهور فرانسه وارد عراق شد

 «فرانسوا اولاند» رئیس جمهور فرانسه، کشوری که عضوی از ائتلاف آمریکایی علیه داعش در عراق و سوریه است، امروز صبح وارد بغداد شد.

به گزارش شبکه عراقی «السومریه»، هواپیمای اولاند صبح امروز در بغداد نشست و قرار است او با مقامات عراقی دیدار و گفت‌وگو کند.

شبکه خبری رووداو وابسته به کردستان عراق نیز اعلام کرد که اولاند تا ظهر در بغداد است و بعدازظهر راهی «اربیل» مرکز منطقه کردستان عراق خواهد شد.

گفته می‌شود او در این سفر علاوه بر مسائل دوجانبه، مسئله مبارزه با تروریسم و افزایش تعداد مستشاران فرانسوی را بررسی خواهد کرد.

خبرگزاری فرانسه نیز گزارش کرد که قرار است اولاند در این سفر از سربازان فرانسوی که در نزدیک‌ترین نقطه به خط مقدم درگیری حضور دارند، بازدید کند.

این دومین سفر اولاند به عراق است. او سپتامبر 2014، سه ماه بعد از سقوط موصل به دست گروه تروریستی داعش به عراق سفر کرده بود.

منبع : خبرگزاری فارس

نظرات بینندگان
نظرات شما