چهارشنبه 11 شهريور 1405 - Wed 02 Sep 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 44753
تاریخ انتشار: 12/دي/1395 - 19:41
ماشین:

BMWو خاص بعد از34 سال پیدا شد

شرکت فروشنده و متخصص آلمانی BMW، یک BMW M1 متعلق به سال ۱۹۸۱ را در انباری پیدا کرده است که ۳۴ سال تمام مشغول گرد و خاک خوردن بوده‌ است.

BMWو خاص بعد از34 سال پیدا شد

این شرکت که نامش Mint Classics است می‌گوید: خودرو در یک گاراژ ایتالیایی به حال خود رها شده و از سال ۱۹۸۲ تاکنون کسی آن را لمس نکرده بود. این خودرو هنوز لاستیک‌های فابریک مخصوص سوپرخودروهای تولید شده توسط کارخانه در سال ۱۹۸۰ را به تن دارد و تنها ۷۳۹۲ کیلومتر کارکرده است. (مطابق کیلومتر شمار خودرو)

Preview

آنطور که از تصاویر پیداست، M1 قرمز روشن که کشف شده است، لکه‌های مختلفی از آلودگی روی بدنه خود دارد که روی رنگ اصلی خودرو پخش شده‌اند. هچنین داخل و خارج این خودرو با لایه نازکی از گرد و خاک پوشیده شده است. به نظر می‌رسد این خودرو هنوز هم در شرایط خوبی قرار دارد.

Preview

Mint Classics می‌گوید که در تلاش است که این خودرو را به شرایط اولش بازگرداند و با توجه به اطلاعات موجود کار زیاد سختی نخواهد بود. توسط یک متخصص داخل و خارج این خودرو به راحتی مانند روز اول خواهد شد اما نکته‌ای که به نظر سخت است این است که اجزایی مانند موتور و گیربکس را مانند سال ۱۹۸۱ به کار بیاندازند.

با اینکه تولید M1، حدود ۳۵سال پیش تمام شد اما این محصول یکی از بهترین خودروهایی تولید شده BMW به حساب می‌آید!

Preview

 

منبع : حامیان ولایت

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما