پنجشنبه 01 مرداد 1405 - Thu 23 Jul 2026
  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱ مرداد

  • اولتیماتوم ترامپ به عون: یا جولانی، یا نتانیاهو! + عکس

  • هلاکت متجاوزان در درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی

  • روایت خبرنگار بی‌بی‌سی از دقت موشک‌های ایرانی

  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچکس!

  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • توطئه تل‌آویو علیه باب المندب با دو مزدور منطقه‌ای

  • فیلیمو سم‌های اینستاگرامی را به رسمیت شناخت

  • صندوق بازنشستگی دیگر جوابگوی بازنشستگان نیست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 43618
    تاریخ انتشار: 24/آذر/1395 - 15:09
    شریعتمداری:

    اوباما تمدید تحریم‌ها را امضا نکند بازهم تصویب آن نقض برجام است

    مدیرمسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه روحانی می‌خواهد مسئولیت برجام را به گردن دیگران بیندازد، تاکید کرد: آقای روحانی خودشان قبلاً گفته بودند که همه مسئولیت‌ها بر عهده من است.

    اوباما تمدید تحریم‌ها را امضا نکند بازهم تصویب آن نقض برجام است

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت؛ حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان درباره ادعای برخی که می‌گویند تا تحریمها به امضای اوباما نرسد نقض برجام محسوب نمی‌شود، گفت: اگر رئیس‌جمهور آمریکا  تمدید تحریم‌ها را امضا نکند باز هم تصویب آن خودش نقض برجام است چراکه قرار نبود تحریمی اضافه شود اما آنها تحریم جدیدی را اضافه کردند.

     
    شریعتمداری با اشاره به اینکه رئیس‌‌جمهور آمریکا ممکن است قانون تمدید تحریمها را امضا نکند و با استفاده از اختیاراتش 3 تا 6 ماه آن را به تأخیر بیندازد، متذکر شد: آیا بعد از 3 یا 6 ماه باز این تحریمها هست یا خیر؟بنابراین تحریم‌ها وضع شده و این نقض برجام است. لذا دولت باید هرچه زودتر اقدامات مقابله‌جویانه را انجام دهد.

     
    مدیر مسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه روحانی می‌خواهد مسئولیت برجام را به گردن دیگران بیندازد، خاطرنشان کرد: آقای روحانی خودشان قبلاً گفته بودند که همه مسئولیت‌ها بر عهده من است. مقایسه بین رهنمود‌ها و هشدا‌رهایی که رهبر معظم انقلاب فرمودند با آنچه که مسئولان انجام دادند، نشان می‌دهد یکی از مشکلات اصلی برجام این بود که مسئولان در مسیری که رهبری تبیین فرمودند حرکت نکردند و کار را به اینجا رساندند.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما