چهارشنبه 06 آبان 1405 - Wed 28 Oct 2026
  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • جشن طلسم‌شکنی تاریخی لولا / عکس

  • ساحل سرخ استان شاندونگ چین در فصل پاییز/ عکس

  • زندان با الگوبرداری از زندان جنجالی السالوادور / فیلم

  • توییت حساب کاربری رهبر انقلاب خطاب به فرزندان ایران

  • دستگیری متهم ۶ هزار میلیارد تومانی در رشت

  • بن‌بست سیاسی، سناریوهای نخست‌وزیری و سایه جنگ با ایران+ عکس

  • جایی که بعثی‌ها از برنج سنگر ساختند! + عکس

  • ترمز واردات خودرو رسماً کشیده شد

  • فشارخون بالا دارید؛ این ۷ میوه را بخورید

  • با موشک‌های اقتدارآفرین مواضع آمریکا و اسرائیل نابود شد

  • : قطر به لوازم میانجی‌گری پایبند باشد

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵

  • رونمایی ازستاره های جوان پرسپولیس!

  • غذای گرم؛ مستقیم در یخچال یا خنک شدن در فضای باز؟

  • رژه دیدنی هزاران گوسفند در جاده‌های برفی / فیلم

  • خطر مرگ ناشی از مصرف کنسروهای آلوده

  • قتل شهردار جونقان با شلیک گلوله

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 435291
    تاریخ انتشار: 28/مهر/1405 - 19:56
    قالیباف:

    آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند

    رئیس مجلس در دیدار فرمانده ارتش پاکستان تاکید کرد: ما حرف جدیدی نداریم و آمریکا جز با اجرای شروط هفتگانه ایران که در نیویورک ارائه شده نمی‌تواند اعتماد ایران را کسب کند.

     آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    محمدباقر قالیباف در دیدار عاصم منیر که عصر سه‌شنبه برگزار شد، با اشاره به روابط برادرانه ایران و پاکستان از همراهی ملت و دولت پاکستان که در شرایط جنگ و مذاکره در کنار ایران بودند، تقدیر و تشکر کرد.

     

    فیلد مارشال عاصم منیر هم در این دیدار ضمن اعلام سلام آقایان ایاز صادق، رئیس مجلس نمایندگان و شهباز شریف نخست وزیر پاکستان بر ادامه همکاری دو کشور تأکید کرد.

     

    عاصم منیر در پاسخ به پیگیری رئیس مجلس شورای اسلامی درباره تبادلات مرزی دو کشور گفت که مسائل مرزی موقتی و فنی بود و مرز دو کشور از امروز باز شده است.

     

    در این دیدار همچنین قالیباف با اشاره به مذاکراتی که بین ایران و ایالات متحده در اسلام آباد انجام شد، گفت: من در آنجا به صراحت خطاب به معاون رئیس آمریکا گفتم که سابقه طولانی اقدامات منفی آمریکا بر علیه ایران پیش و پس از انقلاب اسلامی ما را در وضعیت اوج بی‌اعتمادی نسبت به آمریکا قرار داده است و اکنون هم با نقض تفاهم‎نامه اسلام‌آباد توسط دولت ترامپ، تهدیدهای مکرر وی بنای این بی‌اعتمادی بلندتر از قبل است.

     

    قالیباف تأکید کرد که ما حرف جدیدی نداریم و آمریکا جز با اجرای شروط هفتگانه ایران که در نیویورک ارائه شده نمی‌تواند اعتماد ایران را کسب کند.

     

    قالیباف با بیان اینکه ما جنگ طلب نیستیم، اما برای دفاع از میهن و عزت ملی مان آمادگی کامل داریم، اظهار داشت: تهدیدها و تحرکات نظامی نمی تواند تصمیمات راهبردی جمهوری اسلامی ایران را تحت تاثیر قرار دهد. این آمریکا بود که با محاسبات غلط و جنگ علیه ایران، وارد باتلاق شد و اکنون هم آن‌ها هستند که باید اقدامات لازم برای خروج را انجام دهند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما