یکشنبه 12 مهر 1405 - Sun 04 Oct 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 434311
تاریخ انتشار: 11/مهر/1405 - 21:14

تصادف زنجیره‌ای در محور قم-کاشان یک کشته و ۱۵ مصدوم داشت

مدیرعامل جمعیت هلال‌ احمر استان قم از امدادرسانی نجاتگران این جمعیت به ۱۵ حادثه‌دیده در پی وقوع تصادف زنجیره‌ای ۹ خودرو در اتوبان قم–کاشان خبر داد.

تصادف زنجیره‌ای در محور قم-کاشان یک کشته و ۱۵ مصدوم داشت

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا 

محمدرضا بهرامی اظهار کرد: ساعت ۱۶:۱۲ امروز ۱۱ مهر، در پی اعلام گزارشی مبنی بر وقوع تصادف زنجیره‌ای ۹ خودرو در کیلومتر ۱۰ اتوبان قم–کاشان، موضوع از طریق سامانه ۱۱۲ به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات (EOC) جمعیت هلال‌احمر استان قم اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله پس از دریافت گزارش، نجاتگران پایگاه امداد و نجات معصومیه به محل حادثه اعزام شدند و با حضور در صحنه، ضمن ایمن‌سازی و تثبیت شرایط، عملیات امدادرسانی و رهاسازی حادثه‌دیدگان را با مشارکت دستگاه‌های امدادرسان آغاز کردند.

وی ادامه داد: مصدومین پس از امدادرسانی، توسط نیروهای اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر استان قم در شامگاه شنبه ۱۱ مهر، بهرامی همچنین گفت: پیکر یک جان‌باخته این حادثه پس از انجام اقدامات لازم، برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شد.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما