به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»
روزنامه پاسایر نویه پرسه، پس از آغاز مجدد جنگ تحمیلی آمریکا علیه ایران، قیمت بنزین ممتاز E۱۰ به بالاترین رکورد خود در آلمان رسیده است.
ADAC (باشگاه اتومبیل آلمان) امروز پنجشنبه تأیید کرد، قیمت هر لیتر بنزین روز چهارشنبه به طور متوسط به ۲.۲۱۵ یورو در سراسر کشور افزایش یافت و از رکورد قبلی ۲.۲۰۳ یورو در مارس ۲۰۲۲ پیشی گرفت.
البته این یک رکورد قیمت اسمی محسوب می شود و با احتساب تورم، بنزین در گذشته برای مثال در سال ۲۰۱۲ گرانتر از امروز بوده است.
ایالات متحده آمریکا چند روز پیش حملات خود به ایران را از سر گرفت و این اقدام واشنگتن منجر به حملات متقابل از طرف ایران شد.
این تشدید اخیر تنشها، قیمت نفت خام را دوباره افزایش داده است. سطح پایین آب در رودخانه راین آلمان نیز اخیراً بر قیمتها تأثیر گذاشته است، زیرا هزینههای حمل و نقل را افزایش داده است.
E۱۰ ارزانترین درجه بنزین رایج در آلمان است. این بنزین عموماً ۵ تا ۶ سنت ارزانتر از سوپر E۵ است که مجاز به داشتن سوخت زیستی کمتری است.
قیمت بالای سوخت در آلمان اغلب با درخواستهایی برای کمک به رانندگان همراه است.
از ابتدای ماه مه تا پایان ژوئن، تخفیف سوخت ۱۶.۷ سنت در هر لیتر اعمال میشد که طبق تخمین وزارت دارایی آلمان حدود ۱.۶ میلیارد یورو برای دولت فدرال هزینه داشته است.
دولت فدرال آلمان تاکنون تکرار این تخفیف را رد کرده است چرا که امور مالی عمومی آلمان به دلیل بسته سرمایهگذاری مبتنی بر بدهی در وضعیت قرمز قرار دارد.



