یکشنبه 08 شهريور 1405 - Sun 30 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 432060
    تاریخ انتشار: 08/شهريور/1405 - 12:53

    دست رد پزشکیان به طرح بنزینی سقاب

    رئیس‌جمهور با انتخاب مسیر تدریجی اصلاح قیمت بنزین، به‌صورت عملی به طرح اسماعیل سقاب موسوم به تخصیص بنزین به کد ملی مخالفت کرد.

    دست رد پزشکیان به طرح بنزینی سقاب

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    یک مقام آگاه در دولت اعلام کرد، از نظر رئیس‌جمهور درباره بنزین مطلع نبوده و شب گذشته از موضع پزشکیان شگفت‌زده شده است.دیشب پزشکیان در یک گفت‌وگوی خبری اعلام کرد که می‌خواهیم نرخ سهمیه سوم را به 10 هزار تومان افزایش دهیم.تصمیم نهایی پزشکیان ادامه مصوبه‌ای است که بنزین را ابتدا سه‌نرخی نمود و سپس تأکید کرد که هر ۳ ماه یک‌بار نرخ سوم افزایش پیدا خواهد کرد.

     

    سه راهکار تغییر سهمیه‌های اول و دوم، تغییر نرخ سوم بنزین و تخصیص بنزین به کد ملی که متعلق به مجموعه تحت هدایت معاون رئیس‌جمهور اسماعیل سقاب بود، در روزهای اخیر روی میز دولت قرار داشت.کارشناس اقتصادی صادق الحسینی با دفاع از طرح سقاب معتقد است که مالک انرژی کشور از جمله بنزین، مردم هستند، باید سهمیه بنزین به میزان تولید به‌صورت رایگان به مردم داده شود و مردم خودشان با خریدوفروش سهمیه، قیمت را تعیین و منفعت افزایش قیمت به جیب خودشان برود.

     

    اما معاون مرکز پژوهش‌های مجلس حبیب‌الله ظفریان می‌گوید که بسیاری از مردم در طرح اعطای سهمیه به مردم، ضرر می‌کنند و مجبورند با قیمت بازار آزاد بنزین تهیه کنند و هیچ‌کس درباره این معضل اجتماعی حرف نمی‌زند، درحالی‌که مسیر تدریجی نرخ سوم چنین معضلاتی را ندارد.طبق گزارش کمیسیون انرژی مجلس، مسیر تدریج‌گرایی و تغییر نرخ سوم بنزین کمترین آسیب اجتماعی را به همراه داشته و در اولین دور اجرا به کاهش ۵ درصدی مصرف بنزین ختم شده است.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما