سه شنبه 20 مرداد 1405 - Tue 11 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 430905
تاریخ انتشار: 20/مرداد/1405 - 14:50
اژه‌ای:

اموال طرفین پرونده سریع به صاحبانشان عودت شود

رئیس قوه قضاییه دستور داد که چنانچه اشیاء، اموال و مدارک متعلق به طرفین پرونده ضرورتاً نزد شعب قضایی قرار می‌گیرد، در سریع‌ترین زمان ممکن به صاحبانشان عودت داده شوند.

اموال طرفین پرونده سریع به صاحبانشان عودت شود

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

 حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جلسه با تعدادی از مسئولان قضایی با موضوع آسیب‌شناسی فرآیندهای دادرسی، دستوراتی تخصصی را در راستای قوام هرچه بیشتر اقدامات و تمهیدات شعب قضایی صادر کرد.

رئیس قوه قضاییه در این جلسه با اشاره به برخی گلایه‌مندی‌های طرفین پرونده در خصوص عدم تحویل اموال و مدارک آنها از سوی شعب قضایی در موعد زمانی مشخص، تصریح کرد: چنانچه اشیاء، اموال و مدارک متعلق به طرفین پرونده، ضرورتاً نزد شعب قضایی قرار می‌گیرد، متولیان شعب در سریع‌ترین زمان ممکن و پس از رفع ضرورت‌های مرتبط با پیشبرد پرونده، این اموال و مدارک را به صاحبانشان عودت دهند و هرگز چنین نباشد که این اموال و مدارک، مدت زیادی در نزد شعب نگهداری شوند.

تأکید بر صیانت از اموال مردم و جلوگیری از تضییع حق
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای ضمن اشاره به نقش دستگاه قضا در مقوله صیانت از اموال و دارایی‌های مردم، تصریح کرد: نگهداریِ بیش از حدِ ضرورتِ اشیاء، اموال و مدارک متعلق به طرفین پرونده، ممکن است موجبات فساد یا تضییع حق افراد را ایجاد کند.

 تأکید مجدد بر عودت اموال متهمان پس از انجام تحقیقات
رئیس دستگاه قضا همچنین بیان داشت: ما مؤکداً تاکید کرده‌ایم که ضابطین قضایی و مقامات قضایی مربوطه، در موارد نیاز و ضروری، پس از ضبط اموال و اشیاء متعلق به متهمین پرونده‌ها، به مجردِ انجام تحقیقات و رفع ضرورت‌های مبتنی بر پیشبرد پرونده، این اموال و اشیاء را به صاحبانشان عودت دهند.

نظرات بینندگان
نظرات شما