چهارشنبه 22 مهر 1405 - Wed 14 Oct 2026
  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • قیمت نفت برنت امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • آژیر پلیس برای شیرهای اشغالگر / فیلم

  • قیمت طلا امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • تقویت‌کننده‌های طبیعیِ بدن در پاییز

  • تکرار ادعای ترامپ درباره پایان سریع جنگ با ایران

  • عامل عملیات‌های مسلحانه علیه شهروندان ایرانی در جریان جنگ رمضان به دار مجازات آویخته شد

  • ارتباط خاص تروریست‌ها با مراکز کودک‌آزاری اپستین!+ عکس

  • ابوالفضل مهمدی اولین طلای ایران را ضرب کرد

  • نفهمید «حریفت ما هستیم» یعنی چه؟

  • عملیات ترکیبی نرم علیه قصاصِ قاتلان

  • آخرین وضعیت ستاره استقلالی برای دیدار با الغرافه

  • زیرساخت‌ها خط قرمزند ولی نه برای غزه و یمن!

  • سقوط جمهوری خواهان

  • زلزله زیر پای تصویربردار مسابقه فوتبال / فیلم

  • وعده افزایش دستمزد کارگران به کجا رسید؟

  • شکایت پرسپولیس از بیرانوند

  • مادامیکه آمریکا به جنگ ادامه دهد امنیت به تنگه هرمز بر نمی‌گردد+ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 430711
    تاریخ انتشار: 17/مرداد/1405 - 14:04

    2 شاه ماهی آخرین خریدهای لیگ برتری پرسپولیس

    مدیران باشگاه پرسپولیس تأکید دارند که در فاصله کوتاه باقیمانده تا شروع فصل تازه رقابت‌های لیگ برتر دو خرید تازه انجام خواهند داد.

    2 شاه ماهی آخرین خریدهای لیگ برتری پرسپولیس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایران ورزشی ،

    پرسپولیس بعد از جذب محمدمهدی محبی طی حدوداً ده روز گذشته نتوانسته بازیکن جدیدی جذب کند و در حالی که شنبه آینده اولین مسابقه خود را در فصل تازه برگزار خواهد کرد همچنان در برخی پست‌ها کمبود بازیکن دارد.

     در همین ارتباط طی دو روز اخیر برخی رسانه‌ها خبر دادند که دو خرید بعدی باشگاه پرسپولیس که شاید همین امروز و فردا نهایی شوند محمد قربانی و دانیال ایری هستند که هر دو ملی‌پوش به حساب می‌آیند و در جام جهانی حضور داشتند. پرسپولیس طی دو سه هفته گذشته تلاش‌های بسیاری برای خدمت گرفتن این بازیکنان انجام داده است که تا دیروز نتیجه نداده بود.

    در مورد ایری بحث قانون پل و تعیین مبلغ بالای رضایتنامه از سوی باشگاه نساجی مشکل ساز بوده و در مورد قربانی هم رقم بالای رضایتنامه از سوی الوحده و اصرار باشگاه تراکتور برای جذب این بازیکن کار را دشوار کرده بود.

    اگر پرسپولیس بتواند با غلبه بر این مشکلات و توافق برای پرداخت مبالغ تعیین شده، ایری و قربانی را به خدمت بگیرد در پست مدافع میانی و هافبک مرکزی بار خودش را بسته و کادر نفراتش را تکمیل کرده است و شاید بعد از این دو خرید به نقل و انتقالات تابستانی خود خاتمه دهد.

    گفتنی است قرار بود پرسپولیس در دفاع چپ هم بازیکن جدیدی به خدمت بگیرد و بعد از منتفی شدن جذب ابوالفضل رزاق‌پور دنبال امیر جعفری از گل‌گهر رفت اما ظاهراً در نهایت از این خرید انصراف داد و تارتار راضی شد تا علیرضا همایی‌فر و ابوالفضل جلالی را در این پست در اختیار داشته باشد و به حضور آنها بسنده کند.


     

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما