پنجشنبه 15 مرداد 1405 - Thu 06 Aug 2026
  • شرط جدید برای بازنشستگی اعلام شد

  • زلنسکی: دو پالایشگاه روسیه را هدف قرار دادیم

  • ویژگی‌های شهید عباس بابایی در نگاه رهبر شهید انقلاب / فیلم

  • قابی زیبا از قلعه بابک آذربایجان شرقی

  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی

  • توافق هرمز در حال شکل‌گیری است؛ اما نه توافقی که ترامپ می‌خواست

  • با تنگه هرمز، راه تنفس دشمن را باز نکنید!

  • پرسپولیس بازیکن شاه ماهی استقلال را جذب کرد

  • عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران

  • ورود تجهیزات جدید به یگان‌های ارتش

  • در برابر تجاوز دشمنان رهروانی جان بر کف خواهیم بود

  • موج اعتراض مجازی علیه جدیدترین اقدام زامبی‌های فرقه پهلوی+ عکس

  • ورود غافلگیرکننده کاپی‌باراها به ساختمان مجلس /فیلم

  • قیمت لحظه ای دلار امروز پنجشنبه 15 مرداد

  • نقل‌وانتقالات سرخ پوش /خرید بازیکن ستاره خارجی برای پرسپولیس

  • حرکت عجیب وینیسیوس در اینستاگرام

  • قیمت گوشت امروز 15 مرداد

  • جاری شدن خون از گوش آرپی‌جی‌زن‌ها+ عکس

  • بازار ارز به کدام سو می‌رود؟

  • دستگیری ۸ شرور مسلح شاخص و مرتبطین گروهک‌های تروریستی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 430634
    تاریخ انتشار: 15/مرداد/1405 - 13:18

    آبی‌های اهواز در تهران می‌مانند

    مدیر تیم فوتبال استقلال خوزستان از میزبانی آبی‌های اهوازی از سپاهان و نساجی در تهران خبر داد.

    آبی‌های اهواز در تهران می‌مانند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    استقلال خوزستان در تهران به تمرینات خود برای کسب آمادگی لازم در راستای حضور در لیگ برتر فوتبال 06-1405 ادامه می‌دهد.

    آبی‌های اهوازی به دلیل آماده نبودن چمن ورزشگاه غدیر اهواز، فصل گذشته کاملاً خانه به دوش بودند و پیش از هر مسابقه برای میزبانی از حریف بعدی خود تصمیم می‌گرفتند. در شرایطی که چمن استادیوم غدیر به وضعیت مطلوبی رسیده بود، این چمن مجدداً کیفیت خود را از دست داد و استقلال خوزستان مجبور است دو بازی خانگی نخست خود را خارج از غدیر سپری کند.

        

    البرز حاجی‌پور مدیر تیم فوتبال استقلال خوزستان درباره ورزشگاه دو دیدار خانگی اول تیمش در لیگ برتر فوتبال  گفت: چهار هفته اول لیگ (از جمله میزبانی از سپاهان اصفهان و نساجی مازندران در هفته‌های اول و سوم) را در ورزشگاه پاس تهران سپری می‌کنیم و پس از آن به اهواز برمی‌گردیم.

    مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران پیش‌تر گفته بود که ورزشگاه‌های شهدای شهر قدس، اسلامشهر و ورزشگاه دستگردی (پاس) پتانسیل میزبانی از بازی‌های لیگ برتر را دارند. با توجه به حضور استقلال، پرسپولیس و پیکان در پایتخت و نیز همزمانی میزبانی‌های آبی‌های اهوازی با استقلال، ممکن است چالش‌هایی در انتخاب ورزشگاه تیم جنوبی ایجاد شود.

    استقلال خوزستان در هفته‌های دوم و چهارم لیگ برتر میهمان پرسپولیس و پیکان خواهد بود و به این ترتیب، هر چهار مسابقه ابتدایی خود را در تهران پشت سر می‌گذارد. لیگ برتر از 23 مرداد آغاز می‌شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما