شنبه 09 آبان 1405 - Sat 31 Oct 2026
  • توقیف اموال مالک آموزشکده اینورس به دلیل اقدام علیه امنیت ملی

  • انواع دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن آمریکایی-صهیونی باید در تیررس قرار گیرد / پاسخ فوری بدون محدودیت جغرافیا به تهدید دشمن

  • حمله دشمن آمریکایی به دو قایق صیادی در تنگه هرمز

  • اژه‌ای: پرونده همکاران دشمن سریع تعیین‌تکلیف شود

  • عمان میانجی بی طرف یا بازیگر منافع انگلیس؟

  • پشت پردهٔ تهدیدهای هالیوودی واشنگتن+ عکس

  • یک دانشجوی هتاک دیگر حکم اخراج گرفت

  • کنایه بقائی به کانادا درباره ادعاهای شیخ‌نشین امارات

  • صعود محمد نخودی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان

  • هشدار سخنگوی ارتش به آمریکا

  • استقلال اجازه پرواز مستقیم به بصره را کسب نکرد

  • حمله خرس‌های سیاه به خودرو برای پیدا کردن خوراکی / فیلم

  • استان‌هایی که سطح هشدار کرونا قرار دارند؟

  • حملات ایران به 274 تأسیسات آمریکا در 7 کشور آسیب زد

  • قیمت گوشت قرمز امروز شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵

  • عراقچی: دیگر خط قرمزی وجود نخواهد داشت

  • جنگ ترامپ علیه ایران چه بلایی سر غرب آورد؟

  • اوفا روسیه منفجر شد

  • قیمت دلار امروز شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵

  • عربستان با دروغ در پی سرپوش گذاشتن بر شکست‌های شرم‌آور خود است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 429969
    تاریخ انتشار: 05/مرداد/1405 - 12:00

    درس های فراموش ناشدنی برای آمریکا

    اینک تمامی یگان های رزم سپاه و ارتش در اوج آمادگی برای وارد کردن ضربه های پی در پی و قاطع و فراموش ناشدنی به ارتش تروریستی آمریکا و پایگاه‌های آن در منطقه به سر می برند.

     درس های فراموش ناشدنی برای آمریکا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه پاسداران طی یادداشتی نوشت:

    نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در روزهای گذشته، در پاسخ به جنایات و جنگ افروزی های آمریکای کودک‌کش، ضربه های سنگینی به ارتش تروریستی ایالات متحده در منطقه وارد ساختند.

    این یک واقعیت است که آمریکا به عنوان بازنده اصلی جنگ، هرگز قادر به تغییر معادله جنگ نخواهد بود و بر این اساس، دیگر بازنده جنگ با نتایج و پیامدهای خسارت بار راهبردی در آینده ،رژیم صهیونی خواهد بود.

    ترامپ هم در راه اندازی اصل جنگ تحمیلی سوم علیه ایران دچار اشتباه محاسباتی شد ، و هم بعد از توقف آتش وناکامی در بازگشایی تنگه هرمز با هدف تغییر معادله جنگ و قرار گرفتن در موضع برتر ، مجددا دچار خطای محاسباتی گردید و جنگ دیگری را آغاز کرد.

    آن چه در روزهای گذشته ملت ایران و دیگر جهانیان و از جمله ملت های منطقه شاهد آن بودند ؛ روندهای شکل گیری و رو به شدت یافتن تنبیه ارتش تروریستی آمریکا در منطقه است.

    ارتش تروریستی آمریکا ، هرگز تصور نمی کرد در دور جدید جنگ ، پایگاه ها و دارایی ها و تجهیزات نظامی و ادوات جنگی اش این گونه در برخی کشور ها و از جمله در اردن ، بحرین و کویت نابود شود ؛ و تعداد زیادی هم از نظامی های جنایتکار آمریکایی زخمی و یا به هلاکت برسند.

    آری پیش از این رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای در پیامی که به مناسبت حماسه تشییع امام شهید صادر نمودند ؛ با اشاره به نقض عهدهای مکرر شیطان بزرگ و رو آوردن مجدد به جنگ ، به عنوان فرمانده کل قوا تصریح و تاکید نمودند:

    "اکنون که دشمن آمریکایی به دنبال جنگ افروزی و تحمل هزینه های سنگین تر و بی آبروئی بیشتر است، بداند که ملت عزیز ایران و جبهه ی مقاومت، درس های فراموش نشدنی برای او دارد."

    اینک تمامی یگان های رزم سپاه و ارتش در اوج آمادگی برای وارد کردن ضربه های پی در پی و قاطع و فراموش ناشدنی به ارتش تروریستی آمریکا و پایگاه‌های آن در منطقه به سر می برند.

    مردم ایران با وحدت انسجام و هم دلی، هم پشتیبانی از نیروهای مسلح می کنند، هم مطالبه وارد کردن ضربه های مهلک و نابود کننده به متجاوزین جنایتکار و کودک کش آمریکایی دارند؛ و هم دعاگوی رزمندگان در صحنه نبرد می باشند.

    مردم ما بر این اعتقاد و باور هستند که پیروزی نهایی در این جنگ ، از آن جبهه حق است.ملت خدا باور ایران ، هیچ تردیدی در وارد شدن به آینده درخشان ، هرچند با عبور از مراحل سخت و دشوار پیش روی را ندارد ؛ چرا که معتقد است:

    "وما النصر الا من عندالله العزیز الحکیم"

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما