یکشنبه 22 شهريور 1405 - Sun 13 Sep 2026
  • سفر علیرضا بیرانوند با تراکتور به امارات

  • حاشیه هجدهمین اجلاس سران کشورهای عضو بریکس / عکس

  • آخرین خبر از تردد تنگه هرمز

  • والیبال ایران نایب قهرمان آسیا شد

  • شهید کاوه؛ فرمانده جوانی که دشمن را به‌درستی شناخت + صوت

  • عملیات برق‌آسای یمن نمای قدرت عظیم جبهه مقاومت

  • حمله هوایی به سلیمانیه عراق

  • بهترین ادویه‌ها برای سلامت کبد

  • حمله اسرائیل به یک خودرو در غزه / فیلم

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • آیا جی دی ونس می‌تواند مسیر جنگ را تغییر دهد؟

  • بلعیده شدن یک خودرو در نیشابور+ فیلم

  • تفاهم تهران و مسقط بر سر هرمز؛ راهی برای کاهش تنش یا آغاز فصل تازه جنگ میان ایران و آمریکا؟

  • ستاره خارجی به استقلال رسید

  • بهترین نوشیدنی بعد از شام برای سلامت کلیه

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۲ شهریور

  • ۶ منبع غنی از غله های پرفیبر

  • خبری از پرسپولیس در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا نیست

  • قیمت موبایل‌ امروز یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

  • خوش‌رقصی زیرزمینی‌ها در فستیوال ونیز خریدار نداشت + عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 429698
    تاریخ انتشار: 01/مرداد/1405 - 10:18
    سپاه خطاب به مردم کویت:

    آمریکا تمامیت ارضی و سیادت شما را هتک کرده است

    روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی خطاب به مردم کویت تاکید کرد: گاهی گفته می‌شود ایران با حملات خود استقلال، تمامیت ارضی و سیادت کشورها را هتک کرده است، در حالی که چنین قضاوتی کاملاً نادرست است. از نظر ما استقلال، تمامیت ارضی و سیادت دولت شما کاملاً محترم است.

    آمریکا تمامیت ارضی و سیادت شما را هتک کرده است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    اطلاعیه شماره ۴۴ عملیات نصر۲ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
     
    بسم اللّه قاصم الجبارین
    قاتلوهم حتی لاتکون فتنه
     
    مردم شریف و نجیب کویت؛ 


    برادران رزمنده شما در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تنبیه ارتش کودک کش آمریکا و دخالت های آن در تنگه هرمز، یک انبار بزرگ تجهیزات نظامی، یک سامانه پدآفندی پاتریوت و یک آشیانه پهپادهای MQ9 آمریکا در پایگاه هوایی علی السالم را مورد حمله پهپادی قرار داده و منهدم کردند.


    برادران شما همچنین محل اسکان نیروهای آمریکایی، دو آشیانه بالگردها در پادگان العدیری را مورد تهاجم قرار داده و ضمن کشته و مجروح کردن تعدادی از نیروهای متجاوز، به چندین فروند بالگرد و پهپاد، خسارت سنگینی وارد آوردند.


    رزمندگان همچنین در پاسخ به حملات آمریکا به دکل های مخابراتی در ایران، یک دکل مخابراتی را هدف قرار دادند.
    گاهی گفته می‌شود ایران با حملات خود استقلال، تمامیت ارضی و سیادت کشورها را هتک کرده است، در حالی که چنین قضاوتی کاملاً نادرست است. از نظر ما استقلال، تمامیت ارضی و سیادت دولت شما کاملاً محترم است.


    پایگاه آمریکایی در کشورها چگونه جایی است؟، جایی که بدون کنترل مرزبانی شما آمریکایی‌ها و هر کسی که آنها بخواهند، گاهی زندانیانی از کشورهای دیگر به آنجا وارد میشوند و خارج میشوند، دژبان ارتش آمریکا انضباط آنجا را برقرار می کند نه دژبان ارتش شما، قاضی آمریکایی در مورد جنایاتی که آنجا رخ میدهد حکم می کند نه قاضی شما، قانون آمریکایی در آنجا حاکم است نه قانون شما، نه فقط نظامیان شما حتی وزیر دفاع شما بدون اجازه دژبان آمریکا حق ورود به آنجا را ندارد.


    پس این آمریکاست که تمامیت ارضی و سیادت شما را هتک کرده است و نه ما. ما داریم به زمین هایی که توسط ارتش آمریکا اشغال شده حمله می کنیم. ارتشی که جز جنایت هیچ کاری بلد نیست.


    در روز گذشته، مردم داغدار میناب باقی مانده قطعات اجساد فرزندان دانش آموز خودشان را که در جستجوی زیر آوارها کشف شده بود را، تشییع و به اجساد آنها در قبور ملحق کردند. آنها ۱۶۸ دانش آموز بودند که روز اول این جنگ در حمله ارتش کودک‌کش آمریکا به شهادت رسیدند و این جنایت ها ادامه دارد و بخشی از آن با استفاده از پایگاه های آمریکا در خاک کویت صورت می گیرد و این حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که متجاوز به کشورمان و قاتل فرزندانمان را از هر جایی که حمله می‌کند هدف قرار دهیم.


    از همکاری شما تشکر می‌کنیم.
    و ما النصر الا من عند الله العزیز الحکیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما