دوشنبه 29 تير 1405 - Mon 20 Jul 2026
  • یمن محاصره دریایی را بر عربستان اعمال کرد

  • بی محلی ستاره فوتبال اسپانیا به ترامپ!/ فیلم

  • خلیل الحیه رئیس دفتر سیاسی حماس شد

  • چرا واشنگتن قادر به پیروزی نیست؟ /آمریکا و سه جنگ بی‌نتیجه

  • آمریکا از تروریست‌های سابق، جنتلمن می سازد! /پرده از قمار جدید آمریکا علیه حزب‌الله لبنان

  • درد و بلاشون تو سر علی کریمی و اشکان خطیبی

  • تماشاگر پشت شیشه؟

  • کنفرانس جهانی هوش مصنوعی ۲۰۲۶ در چین / عکس

  • جنگ تا دست‌یابی به بازدارندگی کامل ادامه دارد

  • متن و حاشیه فینال جام جهانی / عکس

  • حمله سایبری به شاپرک رخ نداده است

  • کاپ جام جهانی در دستان لامین یمال و برادرش / فیلم

  • استوری در فضای مجازی؛ دستگیری در میدان آرژانتین+ فیلم

  • کوچ شاه ماهی پرسپولیسی به تراکتور تبریز +عکس

  • اشک های اسکالونی سرمربی تیم ملی آرژانتین / فیلم

  • شور فرمانروای سرزمینم یا رقیه / طاهری

  • بورس با رشد ۵۸ هزار واحدی

  • پشت‌پردۀ روایت «ضدجنگ»؛ بازسازی یک دوقطبی انتخاباتی

  • نتانیاهو امشب نشست امنیتی برگزار می‌کند

  • تکذیب دستور تخلیهٔ چابهار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 429332
    تاریخ انتشار: 27/تير/1405 - 13:25

    اولویت‌های جدید ثبت‌نام حج اعلام

    ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ درحالی از حدود یک هفته پیش آغاز شده است که سازمان حج و زیارت از امروز (شنبه) اولویت‌های جدیدی را برای نام‌نویسی حج سال بعد اعلام کرد.

     اولویت‌های جدید ثبت‌نام حج اعلام

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا،

    سازمان حج و زیارت اعلام کرد: «در مرحله اعلام آمادگی حج تمتع ۱۴۰۶ که از ۲۱ تیرماه آغاز شده است، امکان ثبت اعلام آمادگی برای دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج  که تاریخ ودیعه‌گذاری آنان تا ۳۰ مهرماه ۱۳۸۶ است نیز فراهم می‌شود تا از امروز (شنبه  ۲۷ تیرماه) در سامانه «حج من» به آدرس my.haj.ir اعلام آمادگی خود را ثبت کنند.»

      اکبر رضایی، معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت، درباره فرآیند ثبت اعلام آمادگی دارندگان قبوض حج گفت: مرحله اعلام آمادگی متقاضیان حج تمتع ۱۴۰۶ از روز ۲۱ تیرماه به‌صورت سراسری در سامانه «حج من» آغاز شده است و تا روز جمعه ۲۶ تیرماه، بیش از ۳۴۰۰۰  نفر نسبت به ثبت اعلام آمادگی خود اقدام کرده‌اند.

    او افزود: در هفته نخست از این مرحله، اولویت ثبت اعلام آمادگی صرفاً برای زائرانی فراهم شد که در کاروان‌های حج تمتع سال ۱۴۰۵ نام‌نویسی کرده بودند، اما به دلیل شرایط ناشی از جنگ تحمیلی، امکان اعزام و تشرف به سرزمین وحی را پیدا نکردند.

    رضایی گفت: برای این متقاضیان در دو مرحله پیامک اطلاع‌رسانی ارسال شد و از آنان برای ثبت اعلام آمادگی دعوت به عمل آمد. برای ادامه فرایند ثبت‌نام و تکمیل ظرفیت‌ها از امروز شنبه ۲۷ تیرماه امکان ثبت اعلام آمادگی برای دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تمتع تا تاریخ ۳۰ مهرماه ۱۳۸۶ فراهم می‌شود  و به مدت سه روز ادامه دارد و از سایر اولویت‌ها نیز مطابق جدول زمان‌بندی، از طریق اطلاعیه‌های بعدی دعوت خواهد شد.

    معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت تأکید کرد: متقاضیان پیش از ثبت اعلام آمادگی، نسبت به به‌روزرسانی اطلاعات فردی و اطلاعات حساب بانکی خود در سامانه «حج من» اقدام کنند.

    او افزود: پس از پایان مرحله اعلام آمادگی، متقاضیان باید با مراجعه به پزشکان معتمد مرکز پزشکی حج و زیارت، معاینات و ارزیابی‌های پزشکی را انجام دهند تا استطاعت جسمانی آنان برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۶ بررسی و تأیید شود. زمان مراجعه به پزشک و نوع آزمایش‌های مورد نیاز نیز متناسب با شرایط هر متقاضی، از طریق پیامک اطلاع‌رسانی خواهد شد.

    رضایی گفت: پس از تأیید استطاعت جسمانی، مراحل بعدی ثبت‌نام شامل  انجام پیش ثبت‌نام  و سپس ثبت‌نام قطعی و انتخاب کاروان تا تکمیل فرآیند نام‌نویسی و پرداخت هزینه‌های مربوط، براساس برنامه زمان‌بندی و اطلاعیه‌های بعدی سازمان حج و زیارت اطلاع‌رسانی و انجام خواهد شد.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما