یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • عاصم منیر، حاکم واقعی پاکستان شد؟

  • تجاوزات صهیونیست‌ها با همدستی آمریکا ادامه دارد

  • چگونه می‌توان جنگ اقتصادی را برای آمریکا پرهزینه کرد؟

  • تهدیدهای ترامپ بیشتر در حد عملیات روانی است

  • علی‌الطاهر قبل از سقوط درگیر روایت صهیونیستی شد

  • تکذیب حمله به تاسیسات هسته‌ای اصفهان

  • آیین راهپیمایی نور در بخارست / عکس

  • یک سلبریتی جایگزین نوید محمدزاده در نمایش آرش

  • طحان‌نظیف: انتخابات شوراها تمام الکترونیک برگزار می‌شود/ تأیید طرح ملی «توسعه هوش مصنوعی»

  • پرداخت معوقات بازنشستگان به کجا رسید؟

  • علل بروز سرطان‌ در ایران چیست؟

  • کمک خرس مادر به دو توله‌اش برای عبور از حصار / فیلم

  • تصویر لیلا حاتمی در «بُت»

  • آینده مبهم ستاره مهاجم خارجی استقلال

  • جرئت داری بیا بین مردم مبعوث‌‌ شده!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۱۴ شهریور

  • شنیده شدن صدای انفجار در اطراف جزیره خارگ

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 428567
    تاریخ انتشار: 15/تير/1405 - 21:08

    تخم مرغ ۴۰ درصد کمتر از قیمت تمام شده عرضه می‌شود

    دبیر فدراسیون طیور گفت: با توجه به آنکه صادرات تنها راهکار تنظیم بازار و خروج مرغداران از زیان است، اما پیش بینی می‌شود که امسال میزان صادرات نسبت به سال قبل ۴۰ درصد کاهش یابد.

    تخم مرغ ۴۰ درصد کمتر از قیمت تمام شده عرضه می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    سبد فرزاد طلاکش دبیر فدراسیون طیور از کاهش قیمت تخم مرغ خبر داد و گفت: قیمت کنونی هر شانه تخم مرغ بسته بندی ۳۳۰ هزار تومان است که حداقل ۲۰۰ هزار تومان کمتر از قیمت قابل پیش بینی و تمام شده عرضه می شود.

     
    وی با بیان اینکه مصرف تخم مرغ در فصل گرما همانند سنوات قبل کاهش چشمگیری داشته است، افزود: با توجه به شرایط تولید و تقاضا، مرغداران ۴۰ درصد کمتر از قیمت تمام شده محصول را عرضه می کنند، درحالیکه تاکنون تدبیری برای خرید حمایتی نشده است، هرچند خرید حمایتی زیاد کمک کننده نیست‌ چراکه بدلیل تاریخ مصرف محصول در پاییز باید وارد بازار شوند که این امر همانند واردات مجازی می تواند به بازار آسیب بزند.
     
    طلاکش صادرات تخم مرغ را تنها راهکار حمایتی از مرغداران دانست و افزود: با توجه به شرایط منطقه و تولید تخم مرغ در برخی کشورها، برآورد می شود که صادرات نسبت به سال قبل حداقل ۴۰ درصد کمتر خواهد بود.
     
    دبیر فدراسیون طیور گفت: برآوردها حاکی از آن است که تا ۲ هفته آینده شرایط بازار به همین روال خواهد بود، البته اگر تمهیداتی برای صادرات مرغ، تقویت صادرات تخم مرغ اتخاذ شود، ممکن است تاثیراتی در بازار بگذارند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما