شنبه 13 تير 1405 - Sat 04 Jul 2026
  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • کاری نداریم جز تدارک لحظه انتقام بزرگ تو

  • یکی از سران حزب لیکود حزب نتانیاهو را ترک می‌کند

  • هک تلفن نماینده سابق پارلمان اروپا

  • صدور کیفرخواست پرونده رضا پهلوی

  • روایت خبرنگار «سی‌ان‌ان» از وداع مردم ایران با رهبر شهید

  • انتقام الهی از آمریکای تروریست و رژیم نامشروع صهیونیستی

  • سخنرانی ترامپ از پشت شیشه‌های ضدگلوله!

  • قیمت دلار، طلا و سکه امروز شنبه ۱۳ تیر

  • هیچ دلی نیست که دلداده او نباشد

  • تشییع میلیونی پیکر رهبر ایران، نمایش قدرت ایران است

  • روایت زینب سلیمانی از آخرین وداع با رهبر شهید

  • بدشانسی مدافع مصر تاریخی شد+ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 428342
    تاریخ انتشار: 11/تير/1405 - 21:56

    حمله تروریستی در قلب دمشق با ۴ کشته

    انفجار یک بمب دست‌ساز در کافه‌ای در منطقه الحجاز دمشق و در نزدیکی کاخ دادگستری سوریه، دست‌کم ۴ کشته و ۱۰ زخمی برجای گذاشت.

    حمله تروریستی در قلب دمشق با ۴ کشته

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    وزارت کشور سوریه اعلام کرد انفجاری که امروز پنجشنبه در نزدیکی کاخ دادگستری در دمشق، پایتخت این کشور رخ داد، ناشی از انفجار یک بمب دست‌ساز در داخل یکی از کافه‌ها در منطقه «الحجاز» بوده است.

     
    این وزارتخانه در بیانیه‌ای توضیح داد که این حادثه بر اساس آمار اولیه، منجر به کشته شدن چهار تن و زخمی شدن چند نفر دیگر شده است. در این بیانیه اشاره شده که نیرو‌های امنیت داخلی بلافاصله پس از وقوع انفجار، اقدامات میدانی خود را آغاز کردند.
     
    وزارت کشور سوریه افزود که گشت‌های پلیس و تیم‌های امدادی به محل حادثه شتافتند و برای تخلیه مجروحان و انتقال آنها به بیمارستان‌ها جهت مداوا اقدام کردند؛ هم‌زمان، محدودیت امنیتی در اطراف محل حادثه برای ایمن‌سازی منطقه و جلوگیری از نزدیک شدن غیرنظامیان ایجاد شد و تحقیقات درباره جزئیات و علل این انفجار آغاز شده است.
     
    پیش از این نیز خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) تایید کرده بود که این انفجار در داخل کافه‌ای در منطقه الحجاز رخ داده و در آمار اولیه، چندین مصدوم برجای گذاشته است و تلاش‌ها برای بررسی و تایید ماهیت این انفجار جریان دارد.
     
    خبرگزاری سانا به نقل از دکتر احمد البکور، مدیر اورژانس و فوریت‌های پزشکی وزارت بهداشت سوریه اعلام کرد: «۱۴ مورد از محل انفجار به بیمارستان المجتهد منتقل شده‌اند که شامل ۴ فوتی و ۱۰ زخمی است؛ همچنین یک مصدوم دیگر نیز به بیمارستان هلال احمر سوریه منتقل شده است.»

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما