یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • عاصم منیر، حاکم واقعی پاکستان شد؟

  • تجاوزات صهیونیست‌ها با همدستی آمریکا ادامه دارد

  • چگونه می‌توان جنگ اقتصادی را برای آمریکا پرهزینه کرد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 428286
    تاریخ انتشار: 11/تير/1405 - 12:31

    توافق اوسمار با پرسپولیس برای پایان همکاری

    باشگاه پرسپولیس و اوسمار ویه‌را در مورد نحوه پایان همکاری به توافق رسیدند و طبق توافق انجام‌شده مبلغ قراداد اعضای کادرفنی تمام و کمال پرداخت خواهد شد.

    توافق اوسمار با پرسپولیس برای پایان همکاری

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    باشگاه پرسپولیس پس از تصمیم هیئت‌مدیره مبنی بر پایان همکاری با اوسمار ویه‌را، مذاکرات نهایی را با سرمربی برزیلی برای جدایی توافقی انجام داد.

     این جلسه با حضور پیمان حدادی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس و اوسمار ویه‌را برگزار شد. در این نشست، سرمربی برزیلی با اشاره به شرایط خاص فصل گذشته، از جمله تعلیق رقابت‌های لیگ برتر و ناتمام ماندن مسابقات، تأکید کرد برنامه‌های فنی او تحت تأثیر این اتفاقات قرار گرفت و نتوانست آن‌گونه که انتظار داشت فصل را با موفقیت و کسب عنوان قهرمانی به پایان برساند.

    اوسمار همچنین ضمن ابراز نارضایتی از نتایج به‌دست‌آمده، اعلام کرد تصمیم‌گیری درباره ادامه همکاری را حق مدیریت باشگاه می‌داند و حاضر نیست صرفاً به استناد مفاد قرارداد یا تمایل شخصی، در تیمی به کار خود ادامه دهد که مدیران باشگاه ادامه این همکاری را به صلاح پرسپولیس نمی‌دانند.

    حدادی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس نیز ضمن قدردانی از رفتار حرفه‌ای اوسمار و دو دستیار خارجی‌اش، بر پایبندی کامل باشگاه به تعهدات مالی تأکید کرد و به آنها اطمینان داد تمامی مطالبات باقی‌مانده طبق قرارداد پرداخت خواهد شد.



    بر همین اساس، باشگاه پرسپولیس متعهد شده است مبلغ ۲۵۰ هزار دلار باقیمانده از قرارداد اوسمار ویه‌را و دو دستیارش، تولدو و جولیم والدو را حداکثر تا پایان مردادماه پرداخت کند تا پرونده مالی این کادر فنی برای فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۴ به طور کامل بسته شود.

    با اجرای این توافق، قرارداد یک میلیون و ۴۰۰ هزار دلاری اوسمار و کادر فنی همراهش به صورت کامل تسویه خواهد شد و آنها پس از دریافت آخرین قسط، هیچ‌گونه مطالبه مالی از باشگاه بابت فصل گذشته نخواهند داشت.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما