یکشنبه 08 شهريور 1405 - Sun 30 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 427975
    تاریخ انتشار: 07/تير/1405 - 21:17

    گزارش رسمی بیمارستان شهدای تجریش از روند بستری و شهادت کمال خرازی

    وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در پی انتشار مطالبی در خصوص نحوه شهادت کمال خرازی در فضای مجازی، گزارش کامل و رسمی بیمارستان شهدای تجریش از روند بستری و شهادت ایشان را منتشر کرد.

    گزارش رسمی بیمارستان شهدای تجریش از روند بستری و شهادت کمال خرازی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    به نقل از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در پی انتشار مطالبی در خصوص نحوه شهادت کمال خرازی در فضای مجازی، گزارش کامل و رسمی بیمارستان شهدای تجریش از روند بستری و شهادت ایشان را منتشر کرد.

     
    متن کامل گزارش بیمارستان شهدای تجریش به شرح زیر است:
     
    شهید کمال خرازی ۸۱ ساله در پی انفجار ناشی از اصابت موشک به منزل ایشان در تاریخ ۱۲ فروردین ۱۴۰۵ دچار سوختگی و پرت ‌شدگی شده و توسط اورژانس به این مرکز منتقل شدند که در مدت کمتر از یک ساعت پس از حضور در اورژانس، ایشان دچار افت فشار خون و افزایش ضربان نبض شده و بلافاصله اقدامات احیا با فرآورده‌های خونی و مایعات آغاز گردید.
     
    در سی تی اسکن ایشان تجمع خون در سمت چپ قفسه سینه و شواهد شکستگی هشت دنده‌ در دو نقطه در طرف چپ و چند شکستگی در طرف راست و نیز شکستگی دو مهره ستون فقرات مشاهده شد که اقدامات لازم از جمله گذاشتن لوله قفه سینه برای تخلیه خون انجام شد.
     
    پس از انجام اقدامات اولیه احیا، ایشان به آی سی یو منتقل شد و تحت مانیتورینگ و مدیریت مصرف مایعات قرار گرفت. بیمار طی مدت بستری به‌طور مداوم توسط اساتید محترم جراحی، نفرولوژی، آی سی یو، عفونی و قلب ویزیت و تحت درمان قرار داشت اما به دلیل شدت جراحت وارده به ریه ها به‌خصوص در طرف چپ و عفونت ثانویه ریه با آسینتوباکتر، دچار افزایش کراتینین گردید.
     
    در این مرحله بر اساس نظر سرویس عفونی، آنتی‌بیوتیک‌های مناسب تجویز شد، در روزهای بعد متاسفانه دیسترس تنفسی بیمار علی‌رغم تمامی اقدامات درمانی تشدید شد و شواهد نارسایی چند ارگان از جمله ریه و کلیه ظاهر گردید.
     
    متأسفانه علی‌رغم تلاش مستمر تمامی خدمات درمانی، سیر بالینی بیمار رو به وخامت گذاشت و دکتر کمال خرازی در غروب روز پنج شنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۵ به شهادت رسیدند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما