یکشنبه 14 تير 1405 - Sun 05 Jul 2026
  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • کاری نداریم جز تدارک لحظه انتقام بزرگ تو

  • یکی از سران حزب لیکود حزب نتانیاهو را ترک می‌کند

  • هک تلفن نماینده سابق پارلمان اروپا

  • صدور کیفرخواست پرونده رضا پهلوی

  • روایت خبرنگار «سی‌ان‌ان» از وداع مردم ایران با رهبر شهید

  • انتقام الهی از آمریکای تروریست و رژیم نامشروع صهیونیستی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 427413
    تاریخ انتشار: 29/خرداد/1405 - 17:51

    هرگز نباید به دشمن جنایتکار اعتماد کرد

    نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه هرگز نباید به دشمن جنایتکار اعتماد کنیم، گفت: ملت ایران، ملتی نجیب، انقلابی و آگاه است و تجربه ثابت کرده که اتکا به توان داخلی و مقاومت در برابر دشمنان تنها راه پیروزی در برابر توطئه‌های خارجی است.

    هرگز نباید به دشمن جنایتکار اعتماد کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    آیت الله رسول فلاحتی امروز در آیین عبادی سیاسی خطبه های نماز جمعه این هفته در مصلی امام خمینی ( ره ) به موضوعات مهم دینی، اخلاقی و مسائل روز ایران و جهان پرداختند و با بیاناتی توصیه‌های الهی و مطالباتی مردمی را مطرح کرد و گفت: تربیت صحیح اسلامی تنها زمانی ممکن است که بسترهای مناسب اخلاقی فراهم شود. معصیت علنی باید مورد مقابله قرار گیرد و جامعه اسلامی اجازه ندهد گناه به صورت آشکار در محیط‌های عمومی رشد کند.


    نماینده ولی فقیه در گیلان با  پرداختن به مسائل اساسی کشور، به موضوع تفاهم‌نامه اخیر میان ایران و آمریکا اشاره داشته و با نگاهی تیزبینانه، حقایق پشت پرده این تعاملات را بررسی کرد. 

    وی ضمن هشدار نسبت به خطر اعتماد به دولت بدعهد آمریکای جنایتکار، تصریح کرد: که آمریکا و رژیم صهیونیستی از هیچ جنایتی علیه ملت ایران دریغ نکرده‌اند و جای تشکر از متحدان آنان نیز وجود ندارد.

    آیت الله فلاحتی افزود: هرگز نباید به دشمن دروغگو و جنایتکاری اعتماد کنیم که بارها به تعهدات خود پایبند نبوده است،  آمریکا می‌خواهد از چنین توافقاتی برای پیشبرد سیاست‌های استعماری خود سوءاستفاده کند. این ملت بصیر و انقلابی هرگز فریب دست‌های پنهان و نیرنگ‌های دشمن را نخواهند خورد.


    خطیب جمعه رشت  با تأکید براینکه ملت رشید ایران تمام جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی، از کشتار مردم بی‌گناه لبنان، فلسطین تا تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان را فراموش نخواهد کرد،  افزود: ملت ایران، ملتی نجیب، انقلابی و آگاه است و تجربه ثابت کرده که اتکا به توان داخلی و مقاومت در برابر دشمنان تنها راه پیروزی در برابر توطئه‌های خارجی است.

    امام‌جمعه رشت به پیام شب گذشته رهبر معظم انقلاب اشاره و تأکید کردند که همه باید در زمینه مسائل کشور، سخنان و تدابیر حکیمانه ایشان را فصل‌الخطاب بدانند و خاطر نشان کرد: رهبر فرزانه انقلاب، همواره مدافع حقوق ملت و جبهه مقاومت بوده‌اند و تمام برنامه‌ها باید در چارچوب نظرات معظم‌له پیش برود.

    وی ضمن ستایش توانمندی نیروهای مسلح کشور، گفتند: در برابر هرگونه تجاوز از سوی دشمن، ارتش و سپاه ما آماده‌اند تا پاسخ قاطع و سختی به متجاوزان دهند. دست از پا خطا کردن دشمنان، پایان حیات رژیم صهیونیستی را رقم خواهد زد.»


    عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن تسلیت فرارسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی (ع)، از عاشورا به عنوان الگویی برای ظلم‌ستیزی و استقامت در راه حق یاد کردند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما