چهارشنبه 20 خرداد 1405 - Wed 10 Jun 2026
  • بمباران صور تا ترامپ و نوه‌اش در یک قاب / عکس

  • استقبال متفاوت از پاپ با برج انسانی / فیلم

  • جنگ اخیر آغاز افول نظم آمریکایی بود

  • خشم معترضان کنیایی از احداث مرکز قرنطینه ابولا / عکس

  • واکنش ترامپ به پاسخ قاطعانه ایران به تجاوزات آمریکا

  • راننده نیسان وطن‌دوست غافلگیر شد! / فیلم

  • تماس‌های خانگی رایگان شد

  • «رولت روسی» ترامپ و انبار باروت غرب آسیا

  • سفر یک هیات قطری به تهران

  • تاثیر «کمربند امنیتی مقاومت» در تغییر معادلات جنگ + عکس

  • وقتی حاج علی زاهدی با موتور به خط مقدم آمد

  • مسیر فتح و پیروزی از دل ایستادگی و شهادت می‌گذرد

  • یاوه‌سرایی و تهدید مکرر علیه ایران؛ ترامپ ضعیف‌تر از همیشه + عکس

  • ️انهدام پهپاد متخاصم در آسمان خوزستان

  • سپاه امروز از طرف حنظله هم موشک پرتاب کرد

  • حجت‌الاسلام رضا مطلبی درگذشت

  • شوخی اره‌ای سفارت ایران در ارمنستان با ترامپ

  • آغاز همکاری نظامی روس‌ها با طالبان/ نقش ایران در تحولات مرزهای شرق کشور چیست؟ +عکس

  • واکنش روسیه و چین به تشدید تنش‌ها در منطقه

  • حقوق کارگران در نیمه دوم سال چقدر تغییر می‌کند؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 426759
    تاریخ انتشار: 18/خرداد/1405 - 14:34

    اتحادیه اروپا به‌دنبال تحریم بیشتر ایران

    مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه از اعمال تحریم‌های بیشتر بر ایران به بهانه بسته‌بودن تنگه هرمز خبر داد.

    اتحادیه اروپا به‌دنبال تحریم بیشتر ایران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    «کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز (دوشنبه) از اعمال تحریم‌های بیشتر علیه جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

    کالاس در گفتگو با خبرنگاران پیش از ورود به نشست غیررسمی وزیران دفاع کشورهای عضو اتحادیه اروپا در قبرس، گفت: «امروز اولین باری خواهد بود که تحریم‌های مربوط به آزادی ناوبری علیه ایران اعمال می‌شود».

    وبگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه اروپا به نقل از وی گزارش داد که در جلسه امروز، تقویت مأموریت دریایی اروپایی‌ها برای بازگشایی تنگه هرمز بررسی خواهد شد.

    این مقام اروپایی در پاسخ به سوالی درباره واکنش این اتحادیه اروپا به احتمال فروپاشی آتش‌بس در ایران نیز توضیح داد: «در موضوع تنگه هرمز، ایران و آمریکا باید به یک توافق برسند».

    کالاس ادامه داد: «یک راهکار دیپلماتیک باید وجود داشته باشد و آنها به میز مذاکره بازگردند. ما هم می‌توانیم بعد از برقراری آتش‌بس کامل، کمک کنیم».

    وی با بیان اینکه اتحادیه اروپا با هر دو طرف در تماس است تا اهمیت آتش‌بس را یادآوری کند، افزود: «این جنگ باید همین الان متوقف شود، تنگه هرمز بازگردد و سپس از زمان برای بحث‌های طولانی‌تر درمورد موضوعات دشوارتر مانند هسته‌ای استفاده کنیم».

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما