به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»
سفارت فدراسیون روسیه در پاریس روز دوشنبه گفت که دولت فرانسه هیچ اطلاعاتی درباره نفتکش توقیفشده در اقیانوس اطلس، به مسکو ارائه نکرده است.
این سفارتخانه در پاسخ به سوالات شبکه «ریانووستی» توضیح داد: «ما از مقامات فرانسوی درمورد حضور شهروندان روسی در نفتکش تاگور درخواست اطلاعات کردیم، اما هنوز پاسخی دریافت نکردیم».
در این گزارش آمده است: «طبق اطلاعات اولیه، ناخدای نفتکش تاگور که توسط نیروی دریایی فرانسه توقیف شد، شهروند روسیه است».
سفارت روسیه در پاریس همچنین افزود: «فرانسه، ما را از اقدامات خود درمورد نفتکش توقیفشده تاگور مطلع نکرده است».
پیشتر «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد که این کشور با حمایت انگلیس و چند متحد دیگر، یک نفتکش روسی را به بهانه دور زدن تحریمهای بینالمللی، نقض قانون دریا و تأمین مالی جنگ علیه اوکراین، توقیف کرده است.



