دوشنبه 11 خرداد 1405 - Mon 01 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 426264
    تاریخ انتشار: 11/خرداد/1405 - 12:40
    آکسیوس:

    تلاش‌های جدید برای آتش‌بس لبنان

    منابع مطلع می‌گویند تلاش آمریکا برای برقرای آتش‌بس در لبنان با شکست مواجه شده و رژیم صهیونیستی در حال گسترش حملات متجاوزانه زمینی به لبنان و در تلاش برای کسب چراغ سبز کاخ سفید برای حملات گسترده‌تر است. اما دراین میان، «مارکو روبیو» رهبری تلاش‌های جدید برای آتش‌بس را بر عهده دارد و طرحی مرتبط را به مقامات لبنانی ارائه کرده است.

     تلاش‌های جدید برای آتش‌بس لبنان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

     «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا طی ۴۸ ساعت گذشته و در میانه حملات شدید رژیم صهیونیستی به لبنان به‌رغم آتش‌بس اعلامی با میانجیگری آمریکا، تلاش‌های دیپلماتیک فشرده‌ای در جهت ارائه ابتکار جدیدی برای آتش‌بس و کاهش تنش میان لبنان و رژیم صهیونیستی رهبری کرده است.

    وبگاه خبری-تحلیلی آکسیوس با انتشار این مطلب نوشت: منابع مطلع می‌گویند تازه‌ترین تلاش آمریکا برای آتش‌بس در لبنان در شرایطی که اسرائیل تهاجم زمینی خود را گسترش می‌دهد و به دنبال چراغ سبز آمریکا برای انجام حملات گسترده به اهداف حزب‌الله در بیروت است با شکست مواجه شده است.

    آمریکا چند هفته است که از رژیم صهیونیستی خواسته از حمله به بیروت خودداری کند اما یک مقام آمریکایی اشاره کرده که این موضع ممکن است نرم‌تر شود. این مقام به آکسیوس گفت که آمریکا انتظار ندارد این رژیم حملات حزب‌الله را که مدعی است غیرنظامیان نیز هدف آن بوده‌اند، تحمل کند.

    تلاش دولت ترامپ برای کاهش تنش در لبنان تا حدی به دلیل تمایل این دولت برای رسیدن به توافق با ایران بوده است. تفاهم‌نامه‌ای که آمریکا و ایران برای پایان جنگ درباره آن مذاکره می‌کنند، ‌شامل پایان درگیری در تمامی‌ جبهه‌ها، از جمله در لبنان است. در حال حاضر، این درگیری در حال گسترش است.

     

     


    مذاکرات آتش‌بس لبنان و رژیم صهیونیستی در کاخ سفید، 14 آوریل 2026

     


    طرح جدید روبیو برای آتش‌بس

    رسانه آمریکایی در ادامه نوشت: یک مقام آمریکایی می‌گوید روبیو در ۴۸ ساعت گذشته با «جوزف عون» رئیس‌جمهور لبنان و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل برای پیشبرد طرح جدید آتش‌بس گفت‌وگو کرده است. یک مقام لبنانی نیز تایید کرد که روبیو این طرح را با عون مطرح کرده.

    به گفته مقام آمریکایی یادشده، ایده اصلی این بود که حزب‌الله حملات موشکی و پهپادی خود به اراضی اشغلای را متوقف و رژیم صهیونیستی نیز از تشدید تنش در بیروت خودداری کند.

    این مقام آمریکایی در ادامه گفت که عون از این طرح حمایت کرده و از «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان خواسته تا حزب‌الله را تحت فشار بگذارد حملاتش به اراضی اشغالی را متوقف کند. این مقام آمریکایی همچنین ادعا کرده که نبیه بری-رهبر یک حزب بزرگ شیعه که با حزب‌الله نیز در ارتباط است، «جواب سربالا و ناامیدکننده» داده و گفته بهتر است اول رژیم صهیونیستی شلیک را متوقف کند.
    آکسیوس: روبیو رهبری تلاش‌های جدید برای آتش‌بس لبنان را بر عهده دارد

     


    آثار حملات رژیم صهیونیستی به لبنان، 9 آوریل

     


    آمریکا نیز اقدام قاطعی برای جلوگیری از تشدید تنش از سوی نتانیاهو انجام نداده است

    این رسانه نوشت: ترامپ و روبیو در ۲ ماه گذشته چند بار میان اسرائیل و لبنان آتش‌بس اعلام کرده‌اند اما بیشتر این توافق‌ها فقط در ظاهر بوده و دو طرف آن را نقض کرده‌اند. جدیدترین تلاش وزیر امور خارجه آمریکا برای آتش‌بس در چارچوب مذاکرات جاری میان اسرائیل و لبنان انجام می‌شود که هنوز به پیشرفت چشمگیری منجر نشده است.

    در همین راستا، ‌افسران نظامی رژیم صهیونیستی و لبنان در پنتاگون دیدار کردند تا درباره آتش‌بس احتمالی، عقب‌نشینی نظامیان ارتش اشغالگر، خلع سلاح حزب‌الله و استقرار نیروهای مسلح لبنان در جنوب این کشور گفت‌وگو کنند. انتظار می‌رود اواخر این هفته، ‌دیپلمات‌های اسرائیلی و لبنانی برای دور دیگری از گفت‌وگوها در وزارت امور خارجه آمریکا دیدار کنند.

    آکسیوس در بخش پایانی این مطلب نوشت: حملات موشکی و پهپادی حزب‌الله علیه اراضی اشغالی در حمایت از ایران در جنگ متجاوزانه آمریکایی-صهیونیستی علیه  آن آغاز شد. ارتش رژیم صهیونیستی که پیشتر نیز آتش‌بس اعلامی با میانجیگری آمریکا و فرانسه را نقض کرده بود و بر گسترش عملیات اشغال در جنوب لبنان تاکید داشت، با حملات هوایی و تهاجم زمینی به جنوب لبنان به حزب‌الله  پاسخ داد. این تهاجم اکنون به یک اشغال گسترده تبدیل شده است. در همین حال، حزب‌الله دامنه حملات موشکی و پهپادی خود به اسرائیل را افزایش داده است.

    مقامات رژیم صهیونیستی می‌گویند این رژیم در روزهای اخیر عملیات زمینی خود را گسترش داده و از دولت ترامپ خواسته اجازه دهد حملات بزرگی در بیروت انجام دهد. به گفته یک مقام ارشد لبنانی، دو طرف خوهان آتش‌بس نیستند و آمریکا نیز اقدام قاطعی برای جلوگیری از تشدید تنش از سوی نتانیاهو انجام نداده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما