چهارشنبه 11 شهريور 1405 - Wed 02 Sep 2026
  • توافق مکه مبتنی بر بازدارندگی جمعی است

  • ایران ممکن است محاصره دریایی ترامپ را با جنگ بشکند

  • شکایت پرسپولیس از استقلال

  • پزشکیان و پوتین دیدار کردند

  • آمریکایی‌ها مفهوم مذاکره را با دیکته کردن اشتباه گرفته‌اند/ هیچ فعالیت هسته‌ای در کوه کلنگ نداریم

  • وقتی گروه فشار چکش حذف را بالا می‌برد

  • حکمتِ تذکر مهم رهبر انقلاب به دولت+ عکس

  • ۸۰ شهروند قربانی کلاهبرداری دردیوار

  • قیمت میوه و تره بار امروز ۱۰ شهریور ۱۴۰۵

  • مشاهده یک حیوان عجیب در مشهد / فیلم

  • لحظه‌های ناب در عکاسی خیابانی / عکس

  • «عقرب زرد» چگونه از سیم‌خاردار نفس عبور کرد؟

  • شوخی پزشکیان و الهام علی‌اف / فیلم

  • مصاحبه انتخاباتی نتانیاهو خشم کاربران خارجی را برانگیخت+ فیلم

  • امنیت آسمان تهران را مدیون این ۴۲ نفر بودیم

  • آمریکا تکان خورد، موشک خورد حاکمیت بلامنازع ایران بر تنگه هرمز

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • ترکیدن لاک‌پشت زیر آرواره قدرتمند تمساح / فیلم

  • چای سبز واقعاً لاغرکننده است؟

  • طلا کشش افزایش قیمت نیافت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 426077
    تاریخ انتشار: 08/خرداد/1405 - 15:50

    امروز وحدت نه یک تاکتیک بلکه راهبردی برای شکست دشمن است

    سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تأکید کرد: امروز ما در دوره‌ای هستیم که وحدت نه یک تاکتیک بلکه راهبرد ما است؛ روش ما برای شکست دشمن داشتن انسجام در داخل است.

     امروز وحدت نه یک تاکتیک بلکه راهبردی برای شکست دشمن است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    ابراهیم رضایی، نماینده مردم بوشهر در مجلس شورای اسلامی، در گفت و گویی تلویزیونی با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب به‌مناسبت سالروز افتتاح اولین دوره مجلس شورای اسلامی و آغاز سومین سال فعالیت مجلس دوازدهم گفت: بنده اگر بخواهم یک آسیب شناسی از عملکرد مجالس در دوره های مختلف داشته باشم، یکی از آسیب ها بعضا اولویت قرار ندادن منافع ملی بر منافع منطقه‌ای یا فردی یا شخصی است.

    وی در ادامه غفلت از منافع ملی را یک آسیب جدی قلمداد و اظهار کرد:  این یک آسیبی است که همیشه مجالس ما را تهدید می کند. این آسیب شناسی که در پیام دیروز مقام معظم رهبری هم آمد، خیلی دقیق است.

    سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اهمیت ملی نگری تصریح کرد: اگر ما ما نمایندگان ملی فکر کنیم باور کنید مسائل اصلی کشور حل می‌شود. این یک واقعیتی است که بنده باید در اینجا به آن اعتراف کنم.

    وی در ادامه با تاکید بر اینکه ما پیروز قطعی این جنگ هستیم گفت: دیپلمات های ما باید به این موضع باور قلبی داشته باشند و پشت میز مذاکره نیز با اقتدار و از موضع پیروز جنگ مذاکره کنند. خواص در کشور باید به این موضوع توجه داشته باشند. اگر کسی جز این برآوردی از جنگ ۴۰ روز داشته باشد، در جهت منافع ملی گام بر نمی دارد.

    این نماینده مجلس با بیان اینکه ما در مجلس با تکیه بر این موضوع که پیروز اصلی این جنگ جمهوری اسلامی ایران بود تلاش کردیم که خواسته های حداکثری ملت را در مذاکرات دنبال کنیم، گفت: ما مذاکرات جاری را از جنس مذاکرات گذشته نمی بینیم که یک امتیازی بدهیم و یک امتیازی بگیرم؛ ما خود را پیروز می دانیم و معتقد هستیم که خواسته های حداکثری خود را باید از دشمن مطالبه کنیم. قرار نیست دیگر امتیازی به دشمن داده شود. ما مخالف هستیم که صنعت هسته ای را تعطیل کنیم یا اینکه غنی سازی را تعلیق کرده یا مواد هسته ای را به دشمن بدهیم تا او به ما امتیازی بدهد؛ دیگر آن دوره گذشت.

    رضایی در ادامه بیان کرد: زمانی دشمن ما را تهدید می کرد که همه گزینه ها روی میز است، می گفت اگر به ما امتیاز ندهید به شما حمله می کنیم. دشمن همه گزینه های خود را بالفعل کرد. به ما حمله کرد. رهبر ما را ترور کرد.  از مرزها حمله کردند. در اصفهان هلی برن کردند. برای اغتشاشات برنامه ریزی کردند. برای پیوند زمین و آسمان و ترور مسئولان تلاش کردند اما راه به جایی نبردند.

    وی در ادامه با اشاره به شروط ایران برای پایان جنگ افزود: جنگ در همه جبهه به ویژه لبنان باید پایان یابد. دشمن باید محاصره دریایی را بردارد و مدیریت ما را در تنگه هرمز به رسمیت بشناسد. الان ما در دوره ای هستیم که وحدت نه یک تاکتیک بلکه راهبرد ما است. روش ما برای شکست دشمن داشتن انسجام در داخل است. مردم که باهم متحد هستند، تکلیف خواص سیاسی و اجتماعی و مسئولان این است که باهم‌متحد باشند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما