جمعه 27 شهريور 1405 - Fri 18 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 425996
    تاریخ انتشار: 07/خرداد/1405 - 14:22
    منا در اوج شلوغی؛

    حجاج در دومین روز به شیطان سنگ زدند

    حجاج که روز گذشته در روز عید قربان با حضور در سرزمین منا به رمی جمرات رفتند، امروز دوباره به شیطان نمادین سنگ زدند.

    حجاج در دومین روز به شیطان سنگ زدند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    گروه حج و زیارت؛ زائران ایرانی امروز در دومین روز رمی جمرات، از ساعات ابتدایی صبح راهی پل‌های جمرات شدند تا با پرتاب سنگ به شیطان نمادین، یکی دیگر از اعمال اصلی حج تمتع را انجام دهند. رئیس سازمان حج علیرضا رشیدیان می‌گوید که «هر کاروان بر اساس زمان‌بندی اعلام شده باید راهی جمرات شود.»
     
    حجاج ایرانی در روزهای گذشته همراه با زائران سایر کشورها پس از وقوف در عرفات و مشعرالحرام، عید قربان را در منا سپری کردند و روز قبل نخستین مرحله رمی جمرات را نیز انجام دادند اعمالی فشرده و پی‌درپی که میلیون‌ها زائر را در مسیرهای منتهی به جمرات و چادرهای منا روانه کرده است.
     
    امروز نیز زائران پس از رمی جمرات به محل استقرار خود در سرزمین منا بازمی‌گردند. بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، کاروان‌های ایرانی فردا پس از آخرین مرحله رمی، به‌صورت تدریجی منا را ترک کرده و به مکه مکرمه بازمی‌گردند تا طواف نسا را انجام دهند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما