چهارشنبه 20 خرداد 1405 - Wed 10 Jun 2026
  • واکنش ترامپ به پاسخ قاطعانه ایران به تجاوزات آمریکا

  • راننده نیسان وطن‌دوست غافلگیر شد! / فیلم

  • تماس‌های خانگی رایگان شد

  • «رولت روسی» ترامپ و انبار باروت غرب آسیا

  • سفر یک هیات قطری به تهران

  • تاثیر «کمربند امنیتی مقاومت» در تغییر معادلات جنگ + عکس

  • وقتی حاج علی زاهدی با موتور به خط مقدم آمد

  • مسیر فتح و پیروزی از دل ایستادگی و شهادت می‌گذرد

  • یاوه‌سرایی و تهدید مکرر علیه ایران؛ ترامپ ضعیف‌تر از همیشه + عکس

  • ️انهدام پهپاد متخاصم در آسمان خوزستان

  • سپاه امروز از طرف حنظله هم موشک پرتاب کرد

  • حجت‌الاسلام رضا مطلبی درگذشت

  • شوخی اره‌ای سفارت ایران در ارمنستان با ترامپ

  • آغاز همکاری نظامی روس‌ها با طالبان/ نقش ایران در تحولات مرزهای شرق کشور چیست؟ +عکس

  • واکنش روسیه و چین به تشدید تنش‌ها در منطقه

  • حقوق کارگران در نیمه دوم سال چقدر تغییر می‌کند؟

  • لحظه درگیری بین شیر ماده و گورخر در آب /فیلم

  • مشهد برای تدفین رهبر شهید آماده است

  • واکنش جالب خانواده شجریان به پهلوی / فیلم

  • اولین حکم انتصاب رهبرانقلاب صادر شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 425982
    تاریخ انتشار: 07/خرداد/1405 - 12:02

    پروژه صهیونیستی آمریکا با فشار بر حکام عرب

    سیاست اول اسرائیل در برابر حکام کشورهای عربی در حال اجراست و با اینکه این کشورها در جنگ تحمیلی رمضان خود را فدای تل‌آویو کردند حالا ترامپ می‌گوید که آن‌ها مدیون آمریکا هستند و باید به پیمان ابراهیم بپیوندند.

    پروژه صهیونیستی آمریکا با فشار بر حکام عرب

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    «دونالد ترامپ» رییس‌جمهور آمریکا اعلام کرده که «عربستان، امارات و قطر سازش با اسرائیل را بدهکار ما هستند.»وی در نشست کابینه خود در کاخ سفید  افزود که می‌خواهد عربستان سعودی، امارات متحده عربی، قطر و دیگران به پیمان ابراهیم (پیمان سازش) بپیوندند.
     
     این دومین بار طی چند روز اخیر است که ترامپ چنین موضوعی را مطرح می‌کند.رئیس جمهور آمریکا دو روز پیش نیز با اشاره به مذاکرات تهران و واشنگتن خواستار پیوستن هرچه سریعتر سایر کشورهای منطقه به توافق‌نامه ابراهیم (عادی‌سازی روابط با اسرائیل) شده بود.
     
    البته کشورهایی چون عربستان تاکنون این پیمان را مشروط کرده و نپذیرفته‌اند. سی‌ان‌ان به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که عربستان سعودی طرح واشنگتن برای مرتبط ساختن عادی‌سازی روابط با اسرائیل با پایان جنگ ایران را نمی‌پذیرد.
     
    این شبکه آمریکایی به نقل از یک منبع آگاه نوشت که عربستان سعودی تنها زمانی روابط خود با اسرائیل را عادی‌سازی خواهد کرد که مسیری غیرقابل‌بازگشت برای تشکیل کشور فلسطین وجود داشته باشد.با این حال، آمریکا سعی دارد پروژه صهیونیستی خود را در منطقه اجرا کند. همه این جنگ‌ها نیز با همین پروژه شروع شده است.
     
    کشورهای عربی منطقه اگرچه در ابتدا حامی جنگ بودند اما با ضرباتی که خوردند و قدرت نظامی ایران را لمس کردند در این حیطه عقب نشینی کرده و حالا خود برای توافق تلاش می‌کنند.
     
    معادلاتی که در خاورمیانه با تثبیت عمق بازدارندگی ایران تغییر کرد و حالا آمریکا با سیاست «اول اسرائیل» خصوصا در منطقه اقدام به فشار بر روی حکام عربی منطقه کرده است. این در شرایطی است که این کشورها در طول جنگ تحمیلی رمضان نیز سپر رژیم صهیونی شدند و ضربات مهلکی دریافت کردند.
     
    اصرار آمریکا برای پیوستن این کشورها به پیمان ابراهیم حاکی از چند موضوع است که همه موارد به شکست در جنگ علیه ایران و تضعیف رژیم صهیونی در منطقه و پوشش اسرائیل و سرپوش آمریکا بر این موضوع حکایت دارد.
     
    به نظر می‌رسد این موضوع نیز خواسته نتانیاهو از ترامپ است. اسرائیل در جهان به ویژه نزد افکار عمومی به انزوا کشیده شده است. کشورهای غربی چون اسپانیا نیز به جنایات این رژیم تاکید دارند و در روز عید قربان «رجب طیب اردوغان» رییس‌جمهور ترکیه سخنانی علیه نتانیاهو به زبان آورد. اسرائیل امیدوار است که با طرح ترامپ از این انزوا با فشار سیاسی هم شده خارج شود. با اینکه آمریکا و رژیم صهیونیستی بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ادعای تضعیف ایران را داشتند اما بعد از جنگ تحمیلی رمضان این رژیم تل‌آویو بود که به عینه تضعیف شد.
     
    در جنگ احتمالی بعدی قطعاً ایران با توانایی خاص خود جنگ را گسترده‌تر اداره خواهد کرد و کشورهای منطقه به خوبی این را می‌دانند. در این میان ترامپ سعی دارد از این فرصت با فشار بر روی حکام عربی سیاست اول اسرائیل در خاورمیانه را به اجرا گذارد.
     
    یعنی آنچه آمریکا با جنگ تحمیلی رمضان علیه ایران نتوانست اجرا کند را با فشار سیاسی بر کشورهای عربی به دست آورد. اسرائیل در جبهه پیشانی خود در برابر حزب الله لبنان نیز ضربات مهلکی با توجه به فناوری ابتکاری پهپادهای حزب الله لبنان خورده است. عصبانیت وزیر صهیونیستی با اشاره به بمباران بیروت حاکی از همین ضعف و درماندگی در جبهه نبرد با حزب الله است.
     
    «بتصلئل اسموتریچ» وزیر دارایی این رژیم در جریان جلسه کابینه که حدود پنج ساعت به طول انجامید، درخواست کرد در پاسخ به هر پهپاد انفجاری، ۱۰ ساختمان در ضاحیه جنوبی بیروت یا دیگر مناطق لبنان تخریب شود.
     
    آنچه در پشت پرده از تاکید و پافشاری ترامپ برای شکل گیری پیمان ابراهیم مشخص است، ضعف رژیم صهیونی است که آمریکا با طرح‌های سیاسی سعی دارد بر روی آن سرپوش بگذارد.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما