شنبه 10 مرداد 1405 - Sat 01 Aug 2026
  • قیمت نقره امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵

  • وحشی‌گری صهیونیست‌ها در غزه در میان آتش‌بس‌

  • ۳ حادثه ترافیکی در نجف ۵۶ ایرانی را مجروح کرد

  • جزئیات حادثه انفجار در کمربندی اسلام‌آباد غرب

  • همتی ترمز سود دلاری یک بانک دولتی را کشید

  • حاشیه‌های تمام‌نشدنی نادره رضایی!+عکس

  • معرفی مدیرعامل بعدی استقلال

  • آتش‌سوزی مهیب در اربیل عراق / فیلم

  • کف‌گیر پنتاگون و ته‌دیگ زرادخانه‌ی آمریکا+ عکس و فیلم

  • ترامپ :ایرانیها سرسخت هستند

  • جنگ را پیروز شده‌ایم ولی باید پیروزی را تثبیت و ثبت کنیم/ شرط ایران قوی وحدت حول محور ولایت است+فیلم

  • اعتراف خوک زرد که ایرانی‌ها اهل تسلیم نیستن…

  • هرکس خود را سپر آمریکا کند در آتش جنگ می‌سوزد

  • تهدیدهای تازه آمریکا تا تحولات باب‌المندب + فیلم و عکس

  • خشکسالی بی‌سابقه اروپا رازهای مدفون تاریخ را آشکار کرد / فیلم

  • نقل انتقالات سرخ پوشان /حضور مدافع پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام +عکس

  • قیمت دینار عراق امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • پست خداحافظی میلاد محمدی از پرسپولیس

  • واکنش ارتش کویت به ورود پهپادهای متخاصم

  • قیمت دلار امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 425644
    تاریخ انتشار: 02/خرداد/1405 - 13:37

    اقدام جنجالی رئیس سیا در سفر اخیر به کوبا

    طبق گزارش «سی‌بی‌اس نیوز»، یکی از عوامل مرتبط با ربایش رئیس‌جمهور ونزوئلا نیکلاس مادورو در دیدار هفته گذشته رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا با مقامات کوبا حضور داشت.

    اقدام جنجالی رئیس سیا در سفر اخیر به کوبا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

     در حالی که تهدیدات دونالد ترامپ برای حمله به کوبا ادامه دارد، اقدام رئیس سیا در سفر هفته گذشته به هاوانا خبرساز شده است.

    به روایت سی‌بی‌اس نیوز، راتکلیف یک عامل مرتبط با ربایش رئیس‌جمهور ونزوئلا نیکولاس مادورو و مرگ نیروهای امنیتی کوبایی او در ونزوئلا را به جلسه‌ اخیر با مقامات کوبایی در هاوانا برد.

    این رسانه آمریکایی به نقل از چند منبع مطلع خبر داد که رئیس سیا این فرد را در جریان دیدار با مقامات ارشد کوبایی به عنوان یکی از عوامل دخیل در عملیات ماه ژانویه علیه ونزوئلا (ربایش مادورو و همسرش) معرفی کرده است.

    این اقدام در حالی انجام شد که دولت کوبا اعلام کرده بود که در نتیجه تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا و ربایش مادورو، ۳۲ نفر از پرسنل کوبایی (نیروهای محافظ مادورو) کشته شده‌اند.

    به گفته سی‌بی‌اس نیوز، اقدام جنجالی رئیس سیا «پیامی به هاوانا در بحبوحه تنش‌های فزاینده بین ایالات متحده و کوبا تلقی می‌شود.»

    سفر هفته گذشته راتکلیف به هاوانا پس از ماه‌ها افزایش فشار دولت دونالد ترامپ بر کوبا و تهدیدات علنی آن برای حمله نظامی به این کشور انجام شد.

    یک مقام سیا به سی‌بی‌اس نیوز گفت که راتکلیف اعلام کرده که واشنگتن تنها در صورتی آماده تعامل با کوبا در زمینه‌های اقتصادی و امنیتی است که هاوانا اصلاحات سیاسی و اقتصادی عمده‌ای را اجرا کند.

    به روایت این شبکه، رئیس سیا در این سفر با نوه رئیس جمهور سابق کوبا رائول کاسترو، رائول رودریگز کاسترو هم دیدار کرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما