چهارشنبه 13 آبان 1405 - Wed 04 Nov 2026
  • راهبرد ایران در عبرت‌سازی از ترامپ جواب داد!

  • راهبردی‌ترین پیام رهبر انقلاب

  • انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا / عکس

  • سوییس عربستان کجاست؟ / فیلم

  • قاب آتش‌سوزی در ایران فینالیست شد / عکس

  • از ان‌شاءالله تا الحمدلله؛ سخنرانی پرشور السید / فیلم

  • تأکید فرماندهان جبهه مقاومت بر وحدت ساحات

  • تهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ

  • حمیدرضا زارعی در یک ضرب پانزدهم شد

  • منصوریان در آستانه جدایی از الطلبه عراق قرار گرفت

  • کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد /نقطۀ آغازین ظلم امریکا علیه ملّت ایران، به بیش از هفت دهۀ قبل می‌رسد

  • قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • واکنش کنسولگری ایران در نجف به نتایج انتخابات آمریکا

  • ۱۳ آبان؛ از مداخله خارجی تا ایستادگی برای استقلال و حاکمیت ملی

  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • بهشت اقتصادی سوریه به جهنم تبدیل شد؟+ عکس

  • پرسپولیس برانکو؛ الگویی که هنوز زنده است /تکرار شاهکار پرسپولیس با نسخه آبی+ عکس

  • اولین مسلمان در تاریخ آمریکا وارد سنا شد

  • حسن یزدانی به رنکینگ جهانی کشتی بازگشت

  • مردم آمریکا به جنگ‌طلبی دولت ترامپ نه گفتند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 425614
    تاریخ انتشار: 02/خرداد/1405 - 10:43

    وقوع یک حادثه دریایی نزدیک یمن

    نهاد تجارت دریایی انگلیس از وقوع یک حادثه دریایی نزدیک یمن خبر داد.

    وقوع یک حادثه دریایی نزدیک یمن

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    سازمان عملیات دریایی انگلیس روز شنبه از دریافت گزارش‌هایی درباره حادثه امنیتی دیگری برای یک فروند نفتکش در آب‌های نزدیک جزیره «سقطری» خبر داد.

    در این بیانیه آمده است که یک شناور کوچک با ۵ سرنشین به یک نفتکش در ۲۰۰ مایلی غرب سقطری نزدیک شده است. نزدیک‌ترین فاصله این شناور به کشتی، ۱۰۰ متر بوده است. 

    سازمان عملیات دریایی انگلیس با بیان اینکه تحقیقات درباره جزئیات این حادثه ادامه دارد، به دیگر شناورهای نزدیک این محل هشدار داد که با احتیاط حرکت کنند.

    در این بیانیه همچنین آمده است «تیم امنیتی مسلح نفتکش با شلیک گلوله‌های هشدار دهنده، قایق را مجبور به تغییر مسیر کرد».

    روز گذشته نیز سازمان عملیات دریایی انگلیس از دریافت گزارش‌هایی درباره حادثه امنیتی برای یک فروند نفتکش در آب‌های نزدیک جزیره «سقطری» خبر داد.

    این سازمان در بیانیه‌ای اعلام کرد که یک نفتکش در ۱۸۱ کیلومتری شمال سقطری، تأیید می‌کند که یک قایق کوچک حامل پنج نفر به آن نزدیک شده است.

    گروههای مقاومت انصارالله یمن از آبان ۱۴۰۲ و در پی تشدید جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، عملیات علیه کشتی‌های مرتبط با این رژیم و حامیان آن را در دریای سرخ، تنگه باب‌المندب و خلیج عدن آغاز کردند. 

    این عملیات‌ها که در چارچوب حمایت از مقاومت فلسطین انجام می‌شود، ضربات سنگینی به اقتصاد رژیم اشغالگر قدس و متحدان غربی آن وارد کرده است. 

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما