جمعه 20 شهريور 1405 - Fri 11 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 425430
    تاریخ انتشار: 30/ارديبهشت/1405 - 13:17

    کشف ماینر غیرمجاز در یک طلافروشی در غرب تهران

    ۲۰ دستگاه ماینر غیرمجاز در دو نقطه شهریار، شامل یک واحد مسکونی و یک واحد صنفی طلافروشی، کشف و ضبط شد.

    کشف ماینر غیرمجاز در یک طلافروشی در غرب تهران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    مانور عملیاتی طرح مدیریت کاهش تلفات انرژی برق (مهتاب) با هدف شناسایی و جمع‌آوری برق های غیرمجاز و ساماندهی وضعیت انشعابات در محدوده نصیرآباد شهر باغستان شهرستان شهریار برگزار شد.

    طبق اعلام شرکت توزیع نیروی برق استان تهران، این مانور با حضور فرامرز سپری ناظر عالی شرکت توانیر، محمدرضا صلابت معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان تهران، محمدرضا لشکری مدیر منطقه برق شهریار و محسن نیکوسخن مجری طرح مهتاب در این شرکت، همچنین همراهی نیروهای انتظامی و ۱۵ اکیپ عملیاتی اجرا شد و طی آن، ۱۶۷ مورد برق غیرمجاز و ۹۱۳ متر کابل و سیم در مقاطع مختلف جمع آوری شد.

    ️یکی از محورهای مهم این عملیات، اجرای «میز خدمت» در محل مانور بود؛ اقدامی که با هدف تسریع فرآیند خدمات‌رسانی و تعیین تکلیف متقاضیان انشعاب انجام شد. بر این اساس، همزمان با جمع‌آوری برق های غیرمجاز، فرآیند ثبت درخواست، بازدید و پیگیری واگذاری انشعاب قانونی نیز در محل انجام شد.

    ️در جریان اجرای این طرح، ۳۰۹ درخواست ثبت شد و ۴۳ انشعاب که پیش از این دارای درخواست بودند، همزمان با عملیات، نصب و واگذار شد؛ اقدامی که موجب تسریع در تبدیل انشعابات غیرمجاز به انشعابات قانونی می شود.

    ️همچنین در جریان اجرای این مانور، ۲۰ دستگاه ماینر غیرمجاز در دو نقطه شهرستان، شامل یک واحد مسکونی و یک واحد صنفی طلافروشی، کشف و ضبط شد؛ اقدامی که در راستای مقابله با مصارف غیرمجاز و حفظ پایداری شبکه برق صورت گرفت.

    ️اجرای همزمان اقدامات نظارتی، برخورد با مصارف غیرمجاز و ارائه خدمات انشعاب، از ویژگی‌های این مانور بود که با هدف پایداری شبکه و مدیریت مصرف انرژی برق در منطقه انجام شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما