جمعه 27 شهريور 1405 - Fri 18 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 425346
    تاریخ انتشار: 29/ارديبهشت/1405 - 13:35

    افشای اطلاعات شبکه‌ جعلی خیریه سیا و موساد

    گروه سایبری حنظله اعلام کرد که در یک عملیات امنیتی پیچیده و چندلایه، بنیاد به‌ظاهر غیرانتفاعی PFAP که سال‌ها با پوشش خیریه و انسان‌دوستانه فعالیت می‌کرد، به‌طور کامل هک شد و شبکه واقعی آن افشا گردید.

    افشای اطلاعات شبکه‌ جعلی خیریه سیا و موساد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    گروه سایبری حنظله اعلام کرد: در یک عملیات امنیتی پیچیده و چندلایه، بنیاد به‌ظاهر غیرانتفاعی PFAP که سال‌ها با پوشش خیریه و انسان‌دوستانه فعالیت می‌کرد، به‌طور کامل هک شد و شبکه واقعی آن افشا گردید. این سازمان از ابتدا به‌صورت مشترک توسط سیا و موساد تأسیس شده بود و به‌عنوان بازوی عملیاتی و مخفی برای برنامه‌ریزی، هماهنگی و اجرای پروژه‌های جاسوسی، پول‌شویی، تأمین مالی شبکه‌های اسقاطیل و نفوذ به جوامع جهانی عمل می‌کرد.


    در ادامه پیام حنظله تاکید شده است: معاملات مالی عظیم و کاملاً محرمانه از طریق PFAP تحت هماهنگی مستقیم سیا و موساد انجام شده است تا از خرابکاری‌ها حمایت شود، شبکه‌های اطلاعاتی گسترش یابند و زیرساخت‌های اقتصادی و امنیتی رژیم اسقاطیل تقویت شود. این بنیاد ستون فقرات تقویت و گسترش شبکه‌های اسقاطیل است و پشتیبانی مالی، لجستیکی و اطلاعاتی برای سیاست‌های قتل کودکان تل‌آویو در همه جا فراهم می‌کند.


    در اطلاعیه حنظله همچنین آمده است که در مرحله اول، ۶۳۹,۰۰۰ سند فوق محرمانه از این بنیاد، شامل قراردادها، فهرست اهداکنندگان، جلسات محرمانه، سوابق انتقال پول، ایمیل‌ها و موارد دیگر، اکنون برای دانلود در وب‌سایت رسمی حنظله در دسترس قرار دارد.


    این گروه هکری ادامه داد: تمامی اطلاعات محرمانه و حساس این بنیاد فوراً به سازمان‌های اطلاعاتی محور مقاومت ارسال شده است. نتانیابو و کابینه خونخوار او هر روز خود را مظلوم نشان می‌دهند و با ادعای «یهودیان در خطر» در غرب کمک مالی جمع‌آوری می‌کنند، در حالی که بمب‌ها و سلاح‌ها برای قتل کودکان بی‌گناه ساخته می‌شوند. بدون آنکه بدانند هکرهای حنظله، با نظارت کامل امنیتی، هر معامله مخفی و پروژه خیریه جعلی اجرا شده توسط آمریکا و اروپا برای قاتلان کودکان را رصد می‌کنند.


    حنظله به مردم آمریکا و اروپا هشدار داد مالیات‌ها و دارایی‌های شما فدای فساد، جنایت و پروژه‌های آلوده صهیونیسم شده است؛ اما ایران و مقاومت در مسیر نابودی قاتلان کودکان قدرتمند باقی مانده‌اند.


    حنظله تاکید کرد که این پیام مستقیم حنظله به مردم آمریکا و اروپا است. پول و مالیات شما خون کودکان و ویرانی سرزمین‌های تحت ستم را تأمین کرده است و دیگر هیچ چیزی پنهان نخواهد ماند.

     

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما